Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на

...
Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на
Коментари Харесай

Денят накратко: Заплашват магистрати, инцидент с влак и как ще изглежда бюлетината


Денят в няколко фрази – това е цифровата графа на btvnovinite.bg „ Денят в резюме “ за 16 март.

Магистрати са били обект на опасност, разкри държавното обвиняване. Инцидент с бързия трен от Варна за София. А Централната изборна комисия сподели по какъв начин ще наподобяват бюлетините.

И още... Първи фрагменти на случилото се сред съветски изтребители и американски дрон над Черно море.

Какво се случи на 16 март?



Заплахи против следователи, прокурори и съдии. Разбита е проведена незаконна група, а в дома на един от обвинените е открит лист с имена на магистрати, оповестиха от прокуратурата.

ЦИК сподели по какъв начин ще наподобяват хартиената бюлетина и тази от машините, с които ще гласуваме на 2 април.

Има ли риск за финансовата непоклатимост на страната ни?

Понякога се запитвам по какъв начин изобщо е издържал толкоз време в гората, сподели пред bTV бащата на 12-годишния Александър от Перник.

Българският културен клуб в Скопие е бил атакуван. Инцидентът се е случил нощес, като в него са проникнали незнайни лица.

Масови инспекции на зеленчуковите тържища в четири града в страната. Акцията е на полицията и е поради високите цени.

България се подреди на второ място по регистрирани храни с обичайно характерен темперамент в Европейския съюз, откакто бе публично вписан и „ Суджук Търновски “/„ Търновски суджук “, оповестяват от Министерство на земеделието.



Пентагонът популяризира видеоклип от случая с дрон над Черно море. На фрагментите се вижда по какъв начин съветският изтребител лети доста покрай американския дрон.

Един човек е умрял, а други двама са ранени, след гърмеж и пожар в постройка, принадлежаща на Федералната работа за сигурност. Инцидентът е станал в южния град Ростов на Дон, предава Ройтерс.

Триндаде – вулканичен остров на към 1100 километра от брега на Бразилия. Мястото е обект на научни проучвания от години, само че неотдавна един от екипите открива нещо извънредно притеснително – пластмасови камъни.

Испанският парламент одобри нов закон, който разрешава на всеки над 16-годишна възраст да промени пола си по документи, написа английският „ Гардиън “.



Преди 31 години се ражда едно момченце със синдром на Даун. Неговото име е Джеймс Мартин и докторите предизвестили родителите му, че може в никакъв случай да не проговори. Тази година, на рождения си ден, Джеймс завоюва „ Оскар “ и цялостен Холивуд му изпя Happy Birthday.

За първи път в зоопаркът в София живеят черни ягуари. Жан и Жак са израснали във Франция и напълно скоро дойдоха в София.

Дни преди формалното начало на пролетта ято щъркели избра за отмора нивите край бургаското село Равнец.

Сред голямата пустиня на Оман, до слънчева електроцентрала, неотдавна се появи гигантска рисунка на малко дете, което пали електрическа крушка.

.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР