Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на

...
Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на
Коментари Харесай

Денят накратко: Не ни искат нито в Северна Македония, нито в Шенген, а в НС – скандали заради хартиената бюлетина


Денят в няколко фрази – това е цифровата графа на btvnovinite.bg „ Денят в резюме “ за 24 ноември.

Поредно нахлуване против българския културен център в Охрид – този път с огнестрелно оръжие. Междувременно, няколко страни изрично не ни желаят в Шенген. А в Народното събрание депутатите още веднъж спорят да гласуваме ли и на хартия.



Промените в Изборния кодекс влязоха за второ четене в Народното събрание. Напрежението се усещаше във въздуха и в последна сметка се стигна до кавги. А депутатите от „ Продължаваме промяната “ се пробваха оптимално да провалят съвещанието.

А Румен Радев предложи, в случай че партиите са съгласни, напряко да раздава небрежно мандатите и да се отива на нови предварителни парламентарни избори.

Мигрантските проблеми у нас са доста по-сериозни в сравнение с сме си представяли. Според служители на реда доста от случаите по границата се прикриват.

В същото време служителят на реда, който преди дни пострада при гонка с мигранти остава в медикаментозна кома.

Взрив на цистерна в Русе докара до гибелта на един човек. Вероятно става въпрос за немарливост.

И към различен престъпен сюжет – майката на Георги Семерджиев дефинира като „ смешно и нереално “ опцията над него да е имало полицейски чадър.



Поредна офанзива против българския културен клуб в Охрид. Този път с огнестрелно оръжие. Местните управляващи осъдиха нападението, само че стрелците към момента не са хванати.

Австрия несъмнено не ни желае в Шенген дружно с Румъния. Според тях София и Букурещ не ползвали задоволително надзор по границите.

Руската дума забрани тематиката за ЛГБТИ общността в медиите и книгите.

И до момента в който сме в Русия – съгласно Владимир Путин може да се сътвори самостоятелна интернационална платежна система. Независима от банките.

А Киев предизвести, че в случай че съветските офанзиви по атомните централи в страната продължат, може да се стигне до нуклеарна злополука.



Хората от Белоградчик и покрайнината към момента чакат Илон Мъск. Искат да оказва помощ на местните… въпреки да не знаят кой тъкмо е Илон Мъск.

Като от приказка на Андерсен – едно цвете оцеля и разцъфтя при освобождението на Херсон в Украйна.

Пренаписваме и историята – златна монета удостовери, че „ фиктивен “ римски оператор в действителност е напълно действителна персона.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР