Денят предразполага към апатия и депресия. Нежелателно е да се

...
Денят предразполага към апатия и депресия. Нежелателно е да се
Коментари Харесай

Прекрасно време за релакс: хороскопът за днес

Денят подготвя към незаинтересованост и меланхолия. Нежелателно е да се занимавате с дейни действия. По-добре е да отделите време за духовно и телесно филтриране.

Овен – Помислете за себе си, не се ангажирайте доста с проблеми, които не са директно ваши, въобще няма да можете да си починете. Опитайте се да се посветите на духовни неща, запалете свещ вечерта, помислете за нещо прелестно и изпратете тази светлина в цялата галактика.

Телец – Уран малко ще погъделичка суетата ви и ще се инатите даже там, където въобще не е належащо. Бихте могли малко да се укротите, да сложите страстите си под надзор. Може да се заемете с правенето на някои общи проекти за идната седмица.

Близнаци – Денят ще внесе блъсканица в живота ви, само че в случай че го управлявате вярно, ще се справите по най-хубавия метод. Изслушвайте колегата си, пробвайте се да бъдете съпричастни към проблемите му.

Рак – Използвайте неделния ден за отмора и презареждане на батериите за идната седмица. Ще се радвате на събиране и другарство с другари. Днес нямате трудности на любовния фронт, което значи да се отдадете на приятност.

Лъв – Оставете нещата да вървят по своя път и не насилвайте в нищо. Всякакъв тип другарство, без значение дали на действителна среща или посредством обществените мрежи, може да ви донесе опция за основаване на нови забавни запознанства.

Дева – Днес може да доминира изменчиво въодушевление. Опитайте се да видите хората в добра светлина. Отпуснете се и не позволявайте на вътрешната си драма да ви потиска. Постарайте се да се отпуснете и да се занимавате със себе си и със личните си алтернативи и мисли.

Везни – Акцентът върху деня може да бъде най-вече върху някои по-малко натоварващи отговорности или занимания. Ако се чувствате изтощени и раздразнителни, вярвайте, че това е обикновено. Може би сте имали сложна седмица.

Скорпион – Днес ще ви е мъчно да раздвижите нещата. Вероятно сте заседнали по средата сред мозъка и сърцето си. Не позволявайте на напрежението сред тях да пораства. Най-важното за вас в този момент ще е да се отпуснете.

Стрелец – Днес може да сте капризни и страстите ви безусловно да се излеят от вас. Опитайте се да контролирате възприятията си, вместо да ги хабите излишно. Трябва да се занимавате с дейна отмора и релаксация. Угодете на себе си.

Козирог – Подхождайте към нещата по-ведро. Никога няма да сте подготвени, в случай че гледате на нещата като на куп работа, която към момента ви следва. Свършете неотложното от отговорностите си, а останалото свободно време си починете, с цел да презаредите батериите за новият работен цикъл.

Водолей – Тези дни се чувствате ужасно, без да можете да отдадете положителното си въодушевление на съответно събитие. Ще откриете, че авантюристът във вас е подсилен от възприятията ви през днешния ден. Тези елементи от душата ви работят дружно в естетика.

Риби – Няма да настъпи краят на света, в случай че оставите нещо за на следващия ден. Този ден се посветете на първо място на релакс и отмора. Възможно е ново доста прелестно запознанство посредством другари или обществени мрежи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР