Денят носи неочаквани предложения, късмет застига зодиите. Вижте какво вещаят

...
Денят носи неочаквани предложения, късмет застига зодиите. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Денят носи неочаквани предложения, късмет застига зодиите

Денят носи непредвидени оферти, шанс застига зодиите. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Не би трябвало да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които напоследък са Ви безпокоили, тъй като доста скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, тъй като напоследък сте били доста заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, само че в действителност повода не е в това. Просто е пристигнало време да оздравеете. Ако желаете, може да се посъветвате с доктор, с цел да бъдете по-спокойни.
Телец
Докато не е настъпила вечерта, ще бъдете ангажирани на първо място с формалните взаимоотношения. През това време ще се появи опция за Вас, да поразширите сферата на своето въздействие: да вземем за пример за сметка на плучените в миналото познания или другарство в авторитетна за Вашия кръг персона. В края на деня се постарайте да приключите с от дълго време стартирана работа. В този миг Вашите планове могат да се трансформират и да станат по-оригинални. Възможно е, да поискате да установите неофициален контакт с шефа, или да употребявате за своя проект другари и съидейници.
Близнаци
Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив – той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.
Рак
През този интервал не може да бъдете изцяло независими. Така или другояче ще зависите от желанията и мнението на други хора. Днес е за препоръчване да внимавате за своето здраве и да не допускате претоварване. Ако предпочитате живот по разпоредбите, даже и да са твърди, изместете неотложните задания за първата половина на деня и се постарайте да приключите с тях още преди настъпване на вечерта. Ако обичате изненадите и риска и се стремите към оргиналност, чака Ви една доста удобна вечерна обстановка…
Лъв
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно мъчно да се реши на някакво действив, което радикално ще промени Вашите връзки. Впрочем, нуждата от тези промени е назряла, и това се схваща и от двете страни. Постарайте се дружно да се решите на нужната крачка, с цел да може връзките Ви да се развиват.
Дева
Лошата вест е, че се движите по минно поле, а положителната – че посоката е вярно определена. Включете бдителността и наблюдателността на цялостна мощ, и се дръжте колкото е допустимо по-далече от всичко, което припомня суетност и припряност, и постепенно се придвижвайте напред към задачата. Сложно ще се подреждат и връзките Ви с околните, на които днешното Ви държание ще се коства значително необичайно. Впрочем, всички ще Ви схванат вярно, в случай че не пожалите време за подробни и многократни пояснения. На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то – от напълно ненадейно място…
Везни
Вашият обичан човек е и Вашия най-хубав другар. А с изключение на него имате и още доста, доста другари. Звездите Ви поучават през днешния ден да си поиграете с него на котка и мишка – просто по този начин – от ловна пристрастеност. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете заедно. Това единствено би ви направило още по-близки.
Скорпион
Днес ще Ви създадат много ненадейно, само че доста прелестно предложение, което ще бъде директно обвързвано с Вашия персонален живот. Само че не би трябвало да бързате да го приемате или отклонявате: имате малко време за размисъл и по тази причина се постарайте да употребявате своя разум.
Стрелец
Острите несъгласия през днешния ден ще се смекчават или отстраняват. Всякакви контакти ще протичат по-хармонично и свободно, в непринудена конюнктура. Общувайки с другари, а дори и с съперници, подчертайте това, което ви сплотява и не предизвиквайте никого без последна нужда. В далечното бъдеще през този ден ще сте склонни да гледате с оптимизъм и вяра. Недостатъците ще се окажат по-търпими а компликациите – преодолими. Това е прелестен миг за образуване на другарски срещи, включително всевъзможни игри и вечер на спомените.
Козирог
На страха очите са огромни. Както е известно, очите се опасяват, а ръцете работят. Затова вместо да стоите, смутени от новите проблеми, зародили сред Вас и Вашия обичан човек, започнете нещо да вършиме. Най- сложна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.
Водолей
Когато през днешния ден се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да деянията самообладание, защото това надали ще Ви се удаде по натурален метод. Понякога се основава усещане, че хората предумишлено се стремят да Ви изкарат от релси, само че Вие просто не можете да си позволите, да им извършите подобен подарък. Отстъпете и се престорете, че те беседват сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се пробва да Ви аргументи зло, в действителност предизвиква зло на личния си живот, не е ли по този начин? Най-добрата тактика не е борба, а състрадание.
Риби
Семейните работи може да се окажат затрудняващи, само че това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е допустимо да оправите някакъв проблем, който всички прекомерно дълго са пренебрегнали.Способността ловко да влизате в ролята на договарящ, е директен резултат на предаността Ви към дома и фамилията. Въобще Вие имате прелестната опция в дадения миг да уговорите който си желаете и за каквото си желаете. Направете го.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР