Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, общуване

...
Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, общуване
Коментари Харесай

Стрелци, дръжте емоциите си под контрол. Козирози, днес проявете дипломатичност!

Денят е подобаващ за пасивна отмора над книга, разходки, другарство с близки, за възобновяване и възобновяване след енергийно сложните предишни дни.

Овен –Подарете си в по-ранните часове на деня срещи с другари, Луната ще благоприятства за това със своята красива, лъчезарна сила. В късния следобяд и вечерта ще е друго, общуването ще върви по-трудно, което ще е по виновност на опозицията ѝ с Венера, само че вие се старайте да не се поддавате на усеща като неспокойствие или неодобрение.

Телец – Добре ще се развива животът в фамилията ви с помощта на тригона на Юпитер към Луната. Все отново не се увличайте прекомерно доста от възприятията си, с цел да не изпитате по-късно някакъв тип отчаяние от несбъднати упования. Приемете всичко както идва, концентрирайте се върху обичаните си хора, фамилията, радвайте се на живота.

Близнаци – Плановете ви ще се развият сносно. Може би ще постигнете нещо позитивно в фамилията. Бихте могли да се посветите на потребни занимания или приятни действия, които биха ви били от изгода, ще се поддържате в баланс и вътрешна естетика.

Рак – Посветете денят, наред с други неща, на духовната страна на живота. Луната в знака Лъв ни предизвиква да живеем тук и в този момент, с повече наслада. В същото време не забравяйте да стъпите на твърда земя и да се погрижите и за практичните неща. Вашият сътрудник може да чака да му обърнете повече внимание.

Лъв –Венера ще ви сътвори малко работа по прочувствената страна на нещата, само че най-малко ще се замислите за смисъла на някои от вашите връзки. Ще разберете какъв брой сами почитате себе си, като допускате различен човек да прави с вас каквото си желае.

Дева –Някъде в по-късните часове на деня, на прочувствено равнище ще се почувствате наранени от казаното от някой на нещо не толкоз уместно. Може би това е вследствие на лунната съпротива с Венера, само че вие не го приемайте по този начин персонално, тъпо е да си развалите настроението.

Везни – Звездното въздействие ще провокира вашата по-висока сензитивност, която не би трябвало да оставяте ви господства. По-скоро се посветете на изобразяване или слушане на музика, някое ваше прелестно занятие, зарадвайте сърцето си и сърцата на обичаните си хора.

Скорпион – Звездите ще ви тормозят малко, ще нарушат вашият дискомфорт, тъй че се пригответе за по-трудни усеща. Но старайте се да поддържате позитивното си мислене и не позволявайте да се скапе неделното ви въодушевление.

Стрелец –Определено дръжте страстите си под надзор, в противоположен случай лунната съпротива с Венера в късния следобяд би ви устроила не толкоз приятни диалози, водещи до разногласия, които сигурно няма да ви харесат.

Козирог –Ще ви бъде от изгода, в случай че съумеете да деянията дипломатическите си качества. Не се поддавайте на егото си, приемайте нещата по-здравомислещо и реалистично, както би приличало на представителите на този знак.

Водолей –Някои неща ще ви бъдат сложни за изложение, изключително в случай че отсрещната страна не желае да ви изслуша деликатно. Не се тормозете за нещо, което не можете да измененията, фокусирайте се единствено върху това, което можете.

Риби – Дайте си малко независимост. Ако някой се пробва да ви манипулира прочувствено, не се поддавайте. Време е да се поглезите с нещо хубаво, да послушате хубава музика, да потанцувате единствено за себе си, да пеете, да мислите за слънчеви неща, които освен ще издигнат настроението ви, само че и ще озарят цялото ви обграждане.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР