Денят е подходящ за нови начала, започване на нови проекти.

...
Денят е подходящ за нови начала, започване на нови проекти.
Коментари Харесай

Денят носи късмет на Стрелеца. Риби, сбъдва се стара ваша мечта

Денят е подобаващ за нови начала, започване на нови планове. Благоприятен ден за другарство с противоположния пол. 

Овен – Неудобствата и трудностите, с които може да се наложи да се сблъскате, ще ви оказват помощ да разберете кой е абсолютно с вас и кой преследва единствено своя интерес. Ако преодолеете рестриктивните мерки си, триумфът ще бъде ваш.

Телец – Не пропускайте нито една опция, тъй като преминавате през доста позитивен миг за вашите ползи, изключително професионални. Ще имате шанс във всичко, което започнете, тъй като ще се чувствате уверени в себе си и качествата си.

Близнаци – Със Слънцето във вашия знак е време да повярвате в фантазиите, тъй като ще сте наясно с задачите си и няма да ви липсва сила или воля да ги осъществите. Опитайте се да възстановите магията в любовта и се насладете на съблазънта, която събуждате.

Рак – Марс ви дават възторг и предпочитание да се борите за това, което желаете. Голямата ви благотворителност ще ви накара да се откроите. Сега е ваш ред да се насладите на това, което сте постигнали с толкоз доста старания.



Лъв – Енергията на звездите ще ви направи доста дейни и буйни през днешния ден. Луната ви закриля и каквото и да започнете ще е сполучливо. Ще можете да приемате живота с философия и ще ви е по-лесно да разрешавате висящите въпроси и проблеми.

Дева – Тези дни могат да изплуват страхове и подозрения. Всяка отрицателна мисъл за вашето бъдеще може да ви аргументи несигурност; изхвърлете я бързо от мозъка си. Адаптирайте се към събитията, когато идват.

Везни – Не се отхвърляйте и не се предавайте, даже нещата да не се развият по този начин, както сте възнамерявали. Позволете на вътрешната мощ, която ви характеризира да се прояви, с цел да се изправите пред провокациите, които пораждат и да излезете спечелили.

Скорпион – Меркурий благоприятства разговора и ви кани да се отворите към другите и да си взаимодействате, с цел да се насладите на хармонични персонални връзки. Опитайте се да държите финансите си под надзор, тъй като може да се наложи да се изправите пред непредвидени разноски.

Стрелец – Ще бъдете доста оптимистични и положителни и с такова отношение ще е мъчно да не получите това, което желаете. Луната притегля шанса в живота ви и ускорява желанието ви да излизате, да се наслаждавате, да се забавлявате...

Козирог – Може да се наложи да се справите със злонамерени мнения, задачата на които е единствено да ви наранят. Не го позволявайте и запазете този оптимизъм, който ви характеризира и който ви разрешава да запазите позитивната част от всичко, което се случва или появи.

Водолей – Получавате мощна и удобна астрална сила, която ще ви бъде от изгода и всеки въпрос, който ви интересува, ще се развие бързо. Просто би трябвало да избягвате несъразмерната самонадеяност и персонално да се погрижите за това, което ви интересува.

Риби – Трябва да разграничите това, което желаете от това, което другите желаят от вас, и да действате както ви е най-добре. Вашата персона ще бъде доста привлекателна и специфична. На път е да сбъднете една ваша остаряла фантазия...

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР