Денят е благоприятен само за рутинни дела и решаване на

...
Денят е благоприятен само за рутинни дела и решаване на
Коментари Харесай

Лъвове, днес отложете важно решение. Риби, обърнете внимание на любимия човек

Денят е удобен единствено за рутинни каузи и решение на настоящи проблеми.

Овен – За да постигнете задачите си, е належащо да деянията повече креативност и дарба да действате съгласно събитията. Борете се постоянно за своето благополучие, само че звездите ви поучават да не нарушавате етичните и морални стандарти.

Телец – В днешният ден биха могли да се случат събития, които да слагат вашите запаси, капацитета ви, вътрешната ви мощ на тестване. Изпълнявайте отговорностите си, само че не поемайте отговорности, които не са ваши.

Близнаци – Добре ще е да се грижите за вътрешния си свят, медитацията ще ви помогне най-добре за това. Пазете нервите си, не приемайте всичко драговолно. Не забравяйте, че непрекъснатият стрес може да унищожи даже най-хубавото здраве.

Рак – Възможно е да възникне сложна обстановка. Здравият разсъдък и помощта на другар ще ви оказват помощ да се измъкнете от това. Днес е по-добре да не поемате опасности, в случай че не е безусловно належащо. Необмислените дейности могат доста да навредят.



Лъв – Бъдете подготвени да коригирате своите проекти в придвижване, в случай че се наложи. Възможно е източникът на проблемите ви да е индивидът, който сте смятали за собствен сътрудник или даже за другар. Хороскопът предлага да се отсрочи значимо решение.

Дева – Опитайте се да решавате деловите (бизнес) проблеми извънредно единствено през работно време. Ако продължите да мислите за тях вечерта вкъщи и през почивните дни, бързо ще подкопаете здравето си.

Везни – Вие участвате в един и същи екип с колегата си, тъй че е по-добре да се подкрепяте. Ако видите, че има неприятен ден, дарете го със страхотна нощ. Ако видите, че се нуждае от рамо, с цел да поплаче, седнете до него. Вместо да го критикувате, окуражавайте го. Създайте здрави връзки.

Скорпион – Недоброжелателни хора могат да ви вкарат в конфликтна обстановка. Не се поддавайте на провокации, този спор няма нищо общо с вас. Използвайте възможностите, предоставени от ориста: пътешестване, приемете поканите за срещи.

Стрелец – Най-добре е да избягвате да се притеснявате за дреболии, това е доста неприятен табиет. За вас е потребно да спортувате, да прекарвате деня интензивно. Прекомерните натоварвания могат да имат противоположен резултат. Всичко би трябвало да е умерено.

Козирог – Някои от събитията през днешния ден могат да станат причина за позитивни страсти. Времето е уместно за физическа интензивност. Чудесно е, в случай че имате опция да излезете отвън града за почивните дни! Това ще ви помогне да се отпуснете и енергийно да се възстановите.

Водолей – Седмицата ви беше много интензивна. Днес се пробвайте да не злоупотребявате с доверието на другите, контролирайте упоритостите си и избягвайте фриволните завършения. Не се карайте за дреболии с непознати хора. Внимавайте какво казвате!

Риби – Звездите няма да ви изоставят със своето застъпничество. Може пътят на някои да е посипан с рози, само че имайте поради, че някои от тях може да се окажат с тръни. Внимание, грижа, нравствен комфорт и топлота - всичко, което в този момент би трябвало да дадете на обичания човек.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР