Денков ми пращаше есемеси в тоалетната. Държах му ръката и

...
Денков ми пращаше есемеси в тоалетната. Държах му ръката и
Коментари Харесай

Пеевски: Денков е най-слабият премиер в историята на България, Асен Василев е отговорен за митниците

" Денков ми пращаше есемеси в тоалетната. Държах му ръката и му помагах. Не мога да допускам, че тъкмо този човек го сподели, за който се грижа 9 месеца.  Това е най-слабият министър председател в историята на страната. Отдавам думите му на безсилието, в което се намират. "

С всички тези хора сме ходили на всички места дружно. Не мога да схвана по какъв начин се разсъниха през днешния ден и споделиха: „ Той е зло “. Те със злото ли живяха 9 месеца? "

 

Така ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски отговори и на коментара на премиера в оставка Николай Денков, който по-рано през днешния ден съобщи, че " Пеевски е най-голямото зло " и поради него страната отива на избори. 

 

Пеевски описа, че когато са били срещите с миньорите и е излязъл до тоалетна, Денков му пратил есемес: " Има ли проблем, че излизаш? "

 

" Николай Денков е най-слабият министър председател в историята на България ", посочи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

 

" Направо не мога да допускам, че индивидът, за който се грижех девет месеца, който видяхте, че въобще не се оправи с длъжността министър председател и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната. Който, когато се наложи да отида до тоалетната при договарянията с миньорите ми прати есемес - “има ли проблем, че излизаш ”, тъкмо той да приказва това нещо, на който му държах ръката, на който му помагах. Не мога да допускам, оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира сега ”, изригна ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Пеевски разяснява, че всичко, което се случва в Агенция " Митници " е отговорност на финансовия министър в оставка Асен Василев.

" Промени в Агенция " Митници " е правил Асен Василев. Агенция " Митници " от самото начало е ръководена от Асен Всилев, всички шефове там са назначавани от него. Цялата отговорност е на Асен Василев за всичко, което се случва в митниците. "

 

Той сподели още, че път обратно или напред към ПП-ДБ след изборите зависи от тях.  " Това би трябвало да завърши. Постоянно да ми звънят, да идват, а след това пред вас да дават някакви странни изказвания. Слушах с интерес кой какво изяснява. При Борисов в централата на ГЕРБ съм ходил с Христо Иванов и Прокопиев, били сме дружно. Не мога схвана по какъв начин се разсъниха през днешния ден и то е зло, е те със злото ли живяха девет месеца в доста близки връзки? ", съобщи с неразбиране Пеевски. 

 

 

Пеевски отхвърли да е имал възбрана за влизане в Турция по отношение на контрабанда на цигари. 

 

„ Винаги съм ходил, когато съм поискал в Турция. Не знам да имам възбрана, не е имало случай да не вървя там “, сподели той.

По думите му Комисията „ Нотариуса “ може единствено да чуе какво се случва.

" Ходил съм дружно с ПП-ДБ при Борисов. С Прокопиев сме били дружно при Борисов в централата ", разкри още Пеевски пред медиите.

 

По думите му Бойко Рашков е един измамник, който е прочут с това, че арестува нелегално политици.

 

„ Г-н Рашков още веднъж излъга. Той е измамник, който както се вижда, е обвързван с доста забавни връзки с доста хора. Той е обвързван с противозаконни арести на политици “, сподели той и напомни противозаконния арест на Борисов, който Рашков е направил дружно с Кирил Петков.

 

" Ще подкрепим предлагането за великденските надбавки за пенсионерите. Те го заслужават ", безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Припомняме още, че сблъсъците сред акад. Николай Денков и депутата от ДПС започнаха още през есента на предходната година, когато министър председателят се сблъска с острите рецензии на Пеевски за отхвърли на държавното управление да играе съгласно непрестанно изменящите се претенции на зърнопроизводителите.

Такъв мини конфликт се разигра и по време на енергийните митинги, с цел да ескалира до призива на Делян Пеевски Денков да си подаде оставката, тъй като не е чистил персонално снега по пътищата на страната при първото захлаждане за сезона.

 

Също няколко пъти Пеевски нападна акад. Николай Денков поради опитите на държавното управление да се меси в работата на Народното събрание, обвързвана с Плана за възобновяване и развиване.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР