Дениз Хайрула се похвали с нов мъж Бившата от Ергенът“, която

...
Дениз Хайрула се похвали с нов мъж
Бившата от Ергенът“, която
Коментари Харесай

Дениз Хайрула се похвали с нов мъж!

Дениз Хайрула се похвали с нов мъж

Бившата от „ Ергенът “, която остана втора и още по-бившата на плейбоя Ицо Стоте манекенки се изфука с нов другар. Тя се скри дълго време от общественото пространство. Имаше едно крушение със закръгления предприемач с затлъстял портфейл Стоян Стоянов, който направи бебе на певицата Дебора и  я заряза. Двамата с туркинята се посочваха по почивки и купони, даже се заприказва за женитба, само че нещата по този начин и не се случиха.

Сега обаче момата още веднъж блесна на светския хоризонт. Близки до нея доверяват, че тя е забърсала следващия чичак. И това е изцяло разбираемо, тъй като Дениз работа не знае, а да се снима по някоя  и друга рекламка пари не прави. Но пък обожава да пътува по първокласни дестинации и да хапва в изискани заведения за хранене.

Плеймейтката припка все при дъртаци, с цел да я хранят и глезят, както и обезпечават ВИП-живота, на който е навикнала.

„ Ами какво да прави при някой млад мускуляга? Той няма пари, пък и да ги има ги дава за себе си, с цел да се помпа. Затова какво й остава, лигави чичаци, които да я устоят “, разясняват осведомени.

Но Дениз Хайрула настойчиво крие дъртака, с цел да не би някоя златотърсачка да й го открадне, като постоянно се случва в техния кръг.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР