Денислава реши да говори за връзката си с победителя Николай

...
Денислава реши да говори за връзката си с победителя Николай
Коментари Харесай

Ще ви кажа истината за връзката ми с Рълев: Денислава от Игри на волята

Денислава реши да приказва за връзката си с спечелилия Николай Рълев от Игри на волята.

Дени е една от най-колоритните участници в тазгодишния сезон и най-коментирана от всички по отношение на любовния й живот.

Тя разкри, че с Рълев е имала връзки, само че след привършване на формата.

„ В момента даже сме малко скарани “, добави тя пред Мачкаст.

Когато Денислава била 2-ри клас, баба й я записала на волейбол в Локомотив, а по-късно се преместила в Славия. „ Нямахме климатици и упражнявах не знам с какъв брой чифта гащи, измръзвах. Не ми се даде доста късмет. Позицията ми беше разпределител. Баба ми измисли поста, без да ме пита. Говори с треньорката, тъй като й беше другарка. Аз постоянно съм желала да упражнявам лека атлетика, само че баба не ме питаше. В нашето семейство дядо е футболист, баба скача във вода, оттова насетне всичко е волейбол. Един ден, в случай че имам деца и ми се молят да го упражняват, за нищо на света няма да ги затворя в тази зала “, споделя русокоската, съобщи Телеграф.

Отбора по волейбол в Америка.

„ Моята треньорка Бенджи ме направи човек. На лагерите държеше стаите да са ни чисти, оправени. Изкарваше ни сутринта да тичаме по 2 км пред колата й, няма мраз, няма горещина. На обноски ни учеше, да седим изправени. Тези неща мисля, че през днешния ден липсват. Имахме санкция 50 стотинки, в случай че закъснеем за подготовка плюс наказване с бягане. Ако не си взел маратонките, не тренираш и всичко това ни е построило като хора. Яд ме е, че не съумях да се осъществявам в този спорт “, прибавя тя.

През 2015 г.  Дени отпътува за Щатите, само че равнището й в този спорт не било толкоз високо за там и по този начин и не се осъществила професионално в тази сфера. „ В междинното ме върнаха 2 години обратно, само че записах да изучавам 2 за 1 година, тъй като доста щях да закъснея. След това аплайвах в частен университет. По подигравка на ориста не се занимавам с това, което приключих – графичен дизайнер. Харесваше ми първоначално, имаше доста забавни неща. Когато приключих обаче спря да ми харесва. Взех стипендия за отличничка, а образованието е доста скъпо там и бях щастлива “, споделя участничката. Средното си обучение приключва във Флорида, а университета в Айова. „ Там единствено учех, работех на две места, нямаше къде да си разходвам парите. Най-близкият магазин ми беше на час и половина с кола. А от Флорида до това село карах 36 часа в едната посока. Дадох си сметка, че в случай че бях в огромен град, нямаше да завърша. Щях да излизам да обикалям. Но като даваш толкоз пари, е по-добре да седнеш и да учиш “.

Разбира се, като една българка тя споделя, че се е опитвала да минава сред капките с извинителни бележки, само че тези номера там не минавали. „ Имам американско поданство. Мама ми е споделила, че мъжете ме гледат като ходеща зелена карта. Не дръзвам да си кажа на хората, че имам. Случвало ми се е да попадам на такива мъже, неприятно е “. Въпреки това й липсвал животът в България, хората и купоните. „ Много неправилни неща има тук, там имам повече реализация и ще бъда по-успешна, само че камъкът си тежи на мястото. Вярвам, че мога да направя нещо и тук. Ако работиш интензивно над нещо, то ще се случи. Друг е въпросът, че ние сме мързеливи “, споделя хубавицата. 

Велкова призна, че е кандидатствала от 2 години за риалити предаването „ Игри на волята “. В този сезон тя влезе с майка си – Виолета, която също се показа доста добре на арената и в обществената игра. „ С мама преди години сме се шегували, че ще влезем двете там. Мислехме, че единствено ние ще сме двойка, а то какво се оказа. Щастлива съм, че концепцията на сезона беше такава “, споделя тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР