Денис Родман е един от легендарните баскетболисти със скандален имидж.

...
Денис Родман е един от легендарните баскетболисти със скандален имидж.
Коментари Харесай

20 млн. долара от Мадона за бебе и още скандални признания на Денис Родман

Денис Родман е един от именитите баскетболисти със абсурден имидж. Има куп истории, свързани с живота и кариерата на играча, образувал превъзходно дуо с великия Майкъл Джордан в " Чикаго Булс ".

През годините наричаният " Червея " поради атлетизма и издръжливостта си Родман направи няколко озадачаващи самопризнания, най-любопитните от които ще опитаме да съберем в идващите редове.

Сред тях е, че една вечер бил открит от публицист в стриптийз бар в Детройт, държал револвер и имал предпочитание да го употребява. Въпросният публицист - Крейг Сайгър, обаче го разубедил и, най-малко по думите на Денис, онази безразсъдна версия на Родман останала в предишното.

Продължаваме с история от времето след прекосяването му от " Детройт Пистънс " в " Сан Антонио Спърс ", където Родман беше занаятчия на играта в отбрана и поставяше върхове по извоювани битки. Онзи интервал остава в сянката на бурната му връзка с певицата Мадона.

" Тя сподели, че ще ми заплати 20 млн. $, в случай че ѝ направя бебе. Имах мач в Лас Вегас, когато се обади и съобщи, че е в овулация. Отговорих, че не знам какво е това, само че ще бъда при нея до 5 часа ", споделя Родман.

Оказва се, че Червея не се разбирал с друга баскетболна легенда - Скоти Пипън. Трябвало да му се извинява, откакто сменил " Спърс " с " Чикаго Булс ".

" Бяхме у Джери Краус (бивш скаут и общоприет управител на " Булс " ) дружно с Майкъл (Джордан), Скоти и Фил Джаксън. Странна обстановка. Седяхме на една маса, само че аз не си говорех с никого. Фил пристигна при мен, с цел да ме накара да се извиня на Скоти "

" Майкъл бележеше точките, Скоти бе дясната му ръка, а аз обирах боклука. На паркета се разбирахме чудесно и прекарахме три страхотни години, само че другояче не си обелвахме и дума... ", твърди Родман.

По време на кариерата си той бе малтретиран от травми. Оказва се, че такива не са липсвали и... в спалнята. Родман разкрива, че е чупил пениса си три пъти.

" При първия бяхме на лодка с гигантско легло. Тя ме накара да опитаме нещо друго - да се засиля и да ѝ скоча. Накрая се чу чудноват тон и имаше кръв на всички места. Мислеше си, че ме е умъртвила "

" Вторият беше след един мач на " Хюстън Рокетс ", в който топката ме удари. После излязох на вечеря с жена, пропътувала хиляди километри, с цел да ме види. Идеята ми беше единствено да хапнем, почтено. Но по-късно същата нощ тя извади някакви тантрически секс книги и сподели да бъда подготвен. Счупи ми го като орех... "

" Третият път беше в Ню Йорк, на хотел. Приятелката ми сподели на една жена: " Той просто си счупи члена " и извикаха доктор. Естествено, в последна сметка разбра половината болница. "

Може би най-странната история е тази за другарството на Родман с някогашния севернокорейски президент Ким Чен-ун. Лидерът на азиатската страна бил почитател на баскетбола, по-специално на НБА. Денис се отбивал до Северна Корея на няколко пъти за рождения ден на Ким, по покана на диктатора.

Така след това Родман предложил да влезе в ролята на посредник сред Съединени американски щати на Доналд Тръмп и Северна Корея на своя другар Чен-ун.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР