Денис Карягин е сред посланиците на CEV за Евроволей 2023

...
Денис Карягин е сред посланиците на CEV за Евроволей 2023
Коментари Харесай

Денис Карягин: Ще играем мач за мач, ако играем добре, ще стигнем доста напред

Денис Карягин е измежду посланиците на CEV за Евроволей 2023 и измежду по този начин наречените " звезди на бъдещето " на българския волейбол. В навечерието на европейското състезание за мъже, той даде изявление от Двореца на културата и спорта във Варна, където България ще играе своите мачове от групата на шампионата на Стария континент.

" Най-важното, на което се надявам, е всички да сме здрави. Да няма травми и да сме добре. Много огромна мотивация за нас е, че ще играем във Варна. Надявам се залата да бъде цялостна, почитателите да ни поддържат, а ние да ги зарадваме с добра игра ", сподели Карягин.

" Не мога да поставям някакви огромни упования. Ще играем мач за мач. Ако играем добре, съм сигурен, че ще стигнем много напред ", оптимист е той.

" Като първи мач, като хазаин ще бъде тежко. Испания сигурно ще се хвърли с цялостни сили. Надявам се просто да играем добре и мисля, че в случай че създадем добре нашата игра, ще се поздравим с победа ", сподели Карягин пред уеб страницата на БФ Волейбол.

" Със сигурност Украйна също е доста добър тим. Финландия и Испания не са за подценяване. Просто ние би трябвало да играем нашата игра по най-хубавия метод и мисля, че резултатите ще дойдат ", приключи Карягин.

А това ще му е първият път, в който ще излезе с националната фланелка на игрището пред публиката в родния град, част от която е бил и самият той.

" Няма слаби тимове в групата. Дори и да са теоретично на по-слабо равнище от нас, те може да са се подготвили чудесно и да играят против нас като за последно. Все отново мисля, че Словения и Украйна ще са по-тежките противници и там би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да победим ", проучва центърът конкуренцията в групата на България.

" Надявам се да стигнем допустимо най-високо. Много добър резултат би бил да влезем в топ 4 ", сподели още Колев.

България е съдомакин на европейското състезание по волейбол за мъже, което започва на 28 август и ще продължи до 16 септември. Първият дуел на " лъвовете " във Варна е на 29 август от 20:30 ч. в зала " Конгресна " против Испания.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР