Денимът се е наложил като най-изпитаната от всички материи. Той

...
Денимът се е наложил като най-изпитаната от всички материи. Той
Коментари Харесай

7 идеи за облеклата от деним, с които да блеснем и тази есен

Денимът се е наложил като най- " изпитаната " от всички материи. Той е в основата на някои значими фешън моменти в историята - от Джеймс Дийн, носещ Lee 101Z, първите джинси с цип в " Бунтовник без идея ", през класическото комбиниране на Джейн Бъркин от деним и бял топ, до рекламите на Calvin Klein от 90-те, в които всички носеха този вид дреха.
 5-те вида джинси, които ни трябват за есента
5-те вида джинси, които ни трябват за есента

Някои евентуално към този момент ги имаме

Вечната, постоянно настояща материя е основна за всеки дрешник, защото без изпитание може да изглеждаме изискан в нея, а и да се усещаме удобно. Освен това е необикновено универсална - има безчет способи да стилизираме материята: от тениска и джинси до в действителност непредвидени моменти. Ето няколко хрумвания за облекло от деним от Byrdie, с които ще бъдем в действителност забележими тази есен. А и по-късно.

Да разчупим класиката

Класически блейзър и деним е отбор, който се употребява от икони на стила като Синди Крауфорд. А за още по-интересна визия, може да заложим на блейзър с непредвидени елементи, като уголемени ревери, бухнали ръкави, изрязани елементи, малко дантела или минималистичен волан.

Полуофициален жанр

Може да се опитаме да съвместим мрачен деним - панталон и яке, с бяла с копчета, с цел да реализираме контрастна визия, която наподобява малко винтидж. Допълваме с черен кожен колан и слънчеви очила с топли тонове. И повече бижута.

Гащеризонът

Измислен като издръжливо работно облекло за водачи и парашутисти, в наши дни гащеризонът се наложи като същински фешън детайл, предлаган във всякава допустима хармония. Ако заложим на плат от деним и го съвместим с подобаващи обувки и, може да реализираме в действителност елегантна, леко препращаща към 70-те години, визия.

Да бъдем готови

Щом времето захладнее, сме склонни незабавно да сложим носим чифт джински, ботуши и топло яке. Практино и комфортно, само че за какво да не пораздвижим нещата и да сменяем панталона с дълга дънкова пола - обезателно с висока цепка.

Класическа композиция

Друга визия, която се вписва в есенната наклонност на облеклата от деним, е комбинацията, която в действителност в никакъв случай не излиза от мода. Свръхголямо яке, поставено над панталон с права кройка и обикновен бял топ. А косата, съвсем наложително, е прибрана във висока конска опашка.

И

Денимът е безпристрастен и може да се съчетава съвсем с всичко. Затова за какво да не сдобием и с чанта от такава материя. Тя е комфортна, може да се откри във всевъзможни размери, а и е гаранция, че с нея ще изглеждаме в действителност доста изискан.

Карго жанр

В последно време панталоните вид карго се завърнаха на стилната сцена, а разновидността им от деним е пресен и извънредно комфортен за носене. Комбинират се отлично със спортни обувки - за една небрежна и функционална дневна визия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР