Дениъл Рикардо се завърна в Ред Бул, след като договорът

...
Дениъл Рикардо се завърна в Ред Бул, след като договорът
Коментари Харесай

Ред Бул обяви първата изява на Рикардо

Дениъл Рикардо се завърна в Ред Бул, откакто договорът му с Макларън, беше преустановен една година по-рано. Австралиецът има 8 победи и 11 сезона във Формула 1, като в този момент ще е авариен водач в някогашния си отбор, само че от тима разясниха, че той няма късмет да смени някой от титулярите: Макс Верстапен или Серхио Перес.

А първата изява на 33-годишният водач ще е още през февруари, освен това в границите на паметното съревнование “12 часа на Батърст ” на трасето “Мауна Панорама ”. Там Рикардо ще показва болида RB7 от 2011 година. Тази година “12 часа на Батърст ” се завръща, като присъединяване в конкуренцията са декларирали тимове с GT3 коли от целия свят.

Пистата “Мауна Панорама ” е измежду най-трудните и технични в целия свят, като неотдавна там беше неразрешено да се карат болиди от локалната Формула 5000.
 Рикардо възнамерява да пресече Америка с мотоциклет Рикардо възнамерява да пресече Америка с мотоциклет
През 2011 Дженсън Батън кара Макларън МР4-23 на “Мауна Панорама ” и записа всекидневен връх на трасето - 1.48,8 минути за обиколка.
 Защо Рикардо се радва, че не е получил оферта за титуляр през 2023? Защо Рикардо се радва, че не е получил оферта за титуляр през 2023?
Състезателният уикенд на “12 часа на Батърст ” следващата година ще е от 3 до 5 февруари.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР