Ден след бурята около Георги Дерменджиев, в Левски са парирали

...
Ден след бурята около Георги Дерменджиев, в Левски са парирали
Коментари Харесай

Левски парира нов удар под кръста

Ден след бурята към Георги Дерменджиев, в Левски са парирали и опит да бъдат подхлъзнати на друго равнище. Новината, че Томислав Папазов е мечтан от Вердер (Бремен) също е напът да се окаже подправена. Нищо, че се появи снимково копие на " офертата " на " Бременските музиканти " за младока. " Сините " обаче са се разровили и са разкрили, че нещата са скалъпени. Така Папазов няма да върви на никое място, а ще продължи да се бори в тренировките, с цел да впечатли Георги Дерменджиев.

На " Герена " са много деликатни по отношение на офертите за техни играчи, тъй като имат огромна обеца на ухото от прословутата " Казанска спекулация ". " Интересно дали от Вердер знаят какво се прави на техен тил ", сбити бяха от Левски.

Папазов бе спряган за Славия преди две години, само че до негов трансфер на " Овча купел " не се стигна. През тази зима пък се заприказва за интерес към него от Португалия. Елитният Тондела бе посочен като претендент за подписа му.

Томислав е един от най-младите играчи, дебютирали в шампионата за Левски. Това стана предходната пролет, когато се появи като запаса в мача с Верея, а по-късно се наложи да бъде и титуляр в дербито с ЦСКА-София, което бе изгубено от " сините " с 2:3. Тогава той трябваше да се партнира с Аймен Белаид в центъра на защитата.

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР