Ден преди заминаването за европейското първенство в Полша, националният отбор

...
Ден преди заминаването за европейското първенство в Полша, националният отбор
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Отборът е по-сплотен

Ден преди заминаването за европейското състезание в Полша, националният тим по волейбол наподобява по-сплотен и спокоен, твърди селекционерът Пламен Константинов пред бТВ.

"Има повече единодушие и момчетата желаят да създадат нещо. Има смяна в някои от тях, в мисленето. Вярват повече в груповото, в нещата, които ние желаеме да забележим. Има повече религия. Остава към този момент и да се придвижи на игрището ", съобщи той.

Константинов разкри и упоритостта на играчи и управление за идния конгрес - класиране в топ 4 на Европа и по опция възстановяване на класирането от предишното издание на шампионата, което се организира в България и Италия. Тогава "лъвовете " останаха на крачка от медалите.

Според дългогодишното либеро на отбора - Теодор Салпаров, разковничето в положителното показване в Полша е първия мач в груповата фаза на шампионата против Русия.

"Ако създадем един добър старт в групата, може да се получат чудеса в нашия тим. Знаете, че сме подвластни от първия си мач и в случай че съумеем да победим Русия, може да ни даде криле за целия конгрес и да отидем нагоре ".

Освен Сборная, в групата на България са още Словения и Испания. Първият мач е на 24 август, а първенецът ще бъде явен на 3 септември.

Цветан Соколов съобщи, че ще направи всичко, което зависи от него, с цел да може тимът да реализира положително класиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР