Ден преди убийството на Евгения Владимирова съпругът ѝ Орлин е

...
Ден преди убийството на Евгения Владимирова съпругът ѝ Орлин е
Коментари Харесай

Пържени картофи издали убиеца на намерената в куфар Евгения

Ден преди убийството на Евгения Владимирова брачният партньор ѝ Орлин е писал от нейния телефон на майка ѝ Капка Чорбанова. Преструвал се, че написа тя. Разговор за пържени картофи след това го издал. Това стана ясно от показанията на почернената майка пред Софийския градски съд, написа Телеграф.

През вайбър се уговаряли да гостуват на майка ѝ. Орлин Владимиров обаче не обичал пържени картофи, а майка ѝ постоянно приготвяла, тъй като Евгения и детето обичали.

„ Той от нейния телефон ми писа на 13-и. Аз мислех към момента, че е тя. Исках да дойдат на посетители и щях да пържа картофи, тъй като Евгения обича доста. Като ми написа " и без пържени картофки " ми се видя необичайно “, изясни Чорбанова.

Впоследствие, до момента в който още издирвали щерка ѝ, тя разгледала чата и се усетила, че Евгения в никакъв случай не слага препинателни знаци, до момента в който Орлин го правел. Така се усетила, че в действителност мъжът е употребявал телефона ѝ. Постепенно подозренията ѝ се засилили и поискала Орлин да се подложи на детектор на лъжата, само че той изрично отказал.

Евгения изчезна през октомври 2021 година. Месец по-късно тялото ѝ беше намерено в куфар край водоем в Перник. На съд за убийството са предадени брачният партньор ѝ Орлин Владимиров и неговият татко Пламен.

Почернената жена хвърли сензационна версия за претекстовете, довели до гибелта на щерка ѝ, които до момента се смяташе, че са свързани с ревнивост.

" За всичко си отговорен ти. Да умреш в страдания. Как може да даваш такива препоръки на сина си? Убийци! ", развика се почернената жена в правосъдната зала.

" Алчни за пари. Не е от ревнивост, за пари я убихте. Изроди! ", настояваше тя. " Бяха събрали над 90 000 лв.. Парите щяха да са първа вноска за покупка на жилище в затворен комплекс. През август 2021 година щяха да теглят и ипотека. За мен тези пари са повода, те са претекстът за убийството, а не ревнивост ", свидетелства пред Софийски градски съд майката.

Тя изясни, че е засекла, че майката на Орлин Владимиров дърпа пари от онлайн сметката и това още повече засилило съмненията ѝ.

" Мотивът е веществен интерес ", безапелационна бе почернената майка. Тя разкри още, че Орлин е следял телефона на жена си. Дебнел я с кого написа, с кого беседва и я локализирал къде върви. Освен това сложил скрити камери в играчките на детето, с цел да я следи непрекъснато онлайн. Делото продължава с разпит на очевидци, множеството най-вече от приятелския кръг на фамилията./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР