Сара Шариф: Полицията в Пакистан задържа членове на семейството, за да се опита да измъкне баща

...
Ден преди тялото й да бъде открито, баща й, мащехата
Коментари Харесай

Ден преди тялото й да бъде открито, баща й, мащехата и чичо й пътуваха до Пакистан с пет деца.

Сара на Сара дядо, който е призовал сина си да се предаде и преди това се е оплаквал от полицейски „тормоз“, е сред задържаните.

Говорител на пакистанската полиция каза, че задържането на близки роднини може да принуди Урфан Шариф да се предаде, 41 и съпругата му Бейнаш Батул, 29.

В сряда г-н Шариф и г-н Батул се появиха във видео, споделено със Sky News, в което казаха, че са готови да сътрудничат на британските власти.< /p>Семейство Шариф „склонно да сътрудничи“

Г-жа Батул отрече съобщенията в медиите, според които братът на г-н Шариф Имран е паднал по стълбите и каза, че семейството „се е скрило“.

„Първо , бих искала да говоря за Сара. Смъртта на Сара беше инцидент. Семейството ни в Пакистан е силно засегнато от всичко, което се случва", каза г-жа Батул.

Тя говори за тревогите, които изпитва за безопасността на семейството и твърди, че са били представени погрешно в пресата.

„Всички медии дават грешни изявления и измислят лъжи“, каза тя.

Дядото на Сара Шариф отправя молба към сина

Аутопсия миналия месец разкри, че Сара е „претърпяла множество и обширни наранявания“, които „вероятно са причинени през продължителен и продължителен период от време“.

Причината за смъртта й все още не е установена бъдете решени - но .

Сара живееше с майка си Олга от 2015 г. до 2019 г., когато семейният съд постанови, че тя трябва да живее с баща си.

Олга Шариф, която се раздели от г-н Шариф през 2015 г., каза, че е била преследвана в моргата.

„Едната й буза беше подута, а другата страна беше насинена. Дори сега, когато затворя очи, мога да видя как изглежда бебето ми“, каза тя.

„Бузите на Сара бяха подути и насинени“

„Облякоха я в пижама на Мики Маус и тя имаше юрган отгоре нея.

„Никоя майка не трябва да вижда нещо подобно.“

Полицията в Съри каза, че работи с Интерпол, Министерството на външните работи, Британската общност и Службата за развитие и Националната агенция за борба с престъпността неговото разследване.

Той добави: „Ние оставаме абсолютно ангажирани с провеждането на задълбочено разследване на смъртта на Сара. Всяко сътрудничество от страна на хората, с които искаме да говорим, ще подпомогне разследването.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР