Ден преди да бъде коронован Крал Чарлз III се срещна

...
Ден преди да бъде коронован Крал Чарлз III се срещна
Коментари Харесай

Хиляди туристи пристигнаха в Лондон за коронацията на Чарлз III

Ден преди да бъде коронован Крал Чарлз III се срещна с елементарни жители, здрависа се и беседва с тях. Монархът се разноски по Мол – дългия път сред площад Трафалгар и Бъкингамския замък. На същото място от няколко дни насам стотици фенове на кралското семейство опънаха десетки цветни палатки, за да си обезпечат допустимо най-хубавата панорама в деня на коронацията.

 
Възхищавам се на крал Чарлз и на кралското семейство. Моля се за тях и се надявам, че той ще има отлично ръководство. Вярвам в институцията на монархията. Тя е нещо, без което английският народ не може.
Томас Дарууд, английски екскурзиант от Есекс

Хиляди хора от целия свят пътуват до Лондон с вярата да видят от близко церемонията. Със себе си те носят десетки сувенири и флагове на Обединеното кралство. Повечето от туристите считат, че това ще бъде едно неповторимо прекарване.

 
Това се случва един път в живота. Минали са повече от 70 години от последната кралска коронация. Това е една в действителност страхотна опция за всички нас, които можем да създадем по този начин, че този път да се съберем дружно.
Емили Шрейдър, къмпингар от Вирджиния, Съединени американски щати

Започнаха да идват и гостите за церемонията. Президентът на Съединените щати Джо Байдън изпрати брачната половинка си като представител на страната на коронацията на крал Чарлз III. Джил Байдън посети Даунинг стрийт в Лондон. Тя беше посрещната от Акшата Мурти, брачната половинка на министър-председателя на Обединеното кралство Риши Сунак. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР