Ден на пасивна енергия. Човек може да се отпусне и

...
Ден на пасивна енергия. Човек може да се отпусне и
Коментари Харесай

Страст за Козирога. Везни, отдайте се на ласки!



Ден на пасивна сила. Човек може да се отпусне и да попадне под непознато въздействие. Днес събитията и хората към вас са вашият огледален облик. Можете да разберете от хората по какъв начин ви виждат в профил.

Овен – Днес е последният ден, в който Слънцето е във вашия знак, само че животът ще продължи да ви се усмихва и можете да получите това, което желаете. Не забравяйте да се грижите за имиджа си, защото можете да имате доста забавни срещи.

Телец – Не се съмнявайте, че шансът ще бъде до вас, когато най-вече се нуждаете от него. Всичките ви старания ще бъдат възнаградени, както заслужавате. Вашите фантазии се приближават; не спирайте да се борите за тях с постоянството и силата, които ви характеризират.

Близнаци – Ако сте претърпели търкания или борба с някой, който харесвате и обичате, в този момент ще можете да изясните обстановката и да укрепите връзката си. Добре е да носите през днешния ден нещо бяло като предпазен цвят.

Рак – Ще се появят нови стремежи. Ще изживеете доста надълбоко персонално прекарване, което сигурно ще остави отпечатък върху вас. В любовните връзки ще има доста магия. Оставете се да бъдете съблазнени и обичани.

Лъв – Не позволявайте на нищо да ви попречи да се възползвате от значими благоприятни условия. Ще можете да почувствате нещо особено към човек, който познавате отдавна и който не сте забелязвали до момента.

Дева – Добро време за възобновяване на спокойствието. Ще почувствате потребност да се изолирате и усамотите, с цел да подредите мислите и концепциите си. Намаляващата фаза на Луната ще ви помогне да разрешите и изчистите някои спорове.

Везни – За да продължите напред и да можете да постигнете задачите си, би трябвало да обновите и да измененията някои неща, които имате в живота си. Изразявайте възприятията си освен словесно, само че и с милувка или прегръдка. За нищо на света не се отхвърляйте от фантазиите си.

Скорпион – Ако планирате да поставите малко ред в живота си, през днешния ден може да бъде доста удобен ден за това, тъй като ще имате доста позитивен взор върху всичко, което ви се случва и ще можете умерено да анализирате всяка обстановка.

Стрелец – Ще се разсъните подготвени да завладеете света. Вълнението, ентусиазмът и задачата на живота ще изпълнят душата ви през днешния ден. Все отново ще се чудите от кое място идва всичко, тъй като нищо не се е трансформирало от нощес. Не губете време да мислите за това, а действайте.

Козирог – Днес е преуспяващ ден. Страстта, която ще почувствате, може да ви стимулира да работите върху външния си тип. Може да решите да спортувате, да измененията диетата си или да експериментирате с нов жанр на облекло. Със сигурност ще получите стремежи резултат.

Водолей – Днес ще бъдете изключително прочувствени, реагирайки бурно на всичко, което виждате - без значение дали е картина на естествено злополучие в света, фотография на самотно куче или тъжно дете! Не забравяйте, че животът е като огледало – ще получите доста повече, в сравнение с очаквате.

Риби – Въпреки че се чувствате чувствителни и уязвими, интуицията ще ви подтикне да поемете самодейността и да насочите живота си натам, където желаете. Не слушайте мненията на другите. Следвайте вътрешният си глас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР