Ден на отворените врати в офисите на териториалните поделения на

...
Ден на отворените врати в офисите на териториалните поделения на
Коментари Харесай

НОИ обяви ден на отворените врати за пенсионери на 1 октомври

Ден на отворените порти в офисите на териториалните поделения на Националния застрахователен институт (ТП на НОИ)]e ima na 1 октомври (понеделник). На тази дата се отбелязва Международният ден на възрастните хора.

В обособени и изнесени приемни чиновниците на института ще дават отговор на запитвания по отношение на придобиването право на пенсия, настоящите условия за пенсиониране в другите категории труд и опциите за закупуване на недостигащ застрахователен стаж.

Като жест по случай празника и като облекчение за работещите през седмицата специалисти от пенсионния отдел в Търговско предприятие на Национален осигурителен институт в Пловдив ще работят в съботния ден на 29 септември , оповестиха от Национален осигурителен институт. Екипът има намерение да обърне внимание на всекиго в по-спокойната атмосфера на неработен ден. Пловдивските специалисти ще оказват помощ при идно пенсиониране, при отпуснати към този момент пенсии, ще оказват помощ при зародили съответни проблеми.

На 1 октомври чиновници от Национален осигурителен институт ще посетят в заведения за обществени услуги за възрастни хора. Управителят на института Ивайло Иванов ще посети Дома за остарели хора в столичния квартал Горна баня и ще отговори на въпросите на настанените там. Планирани са визити на ръководители на Търговско предприятие на Национален осигурителен институт и специалисти от службите за среща и съвещания в домове за остарели хора в Кърджали, Айтос, Пазарджик, с. Главиница, Старозагорски минерални бани, Вълчедръм, Хасково, с. Фатово - област Смолян. Със същата задача ще бъдат посетени пенсионерски клубове в Кърджали, Плевен и Благоевград, Дом за възрастни хора със сетивни нарушавания – Хасково, Дом за възрастни с физически нарушавания – Кюстендил.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР