Демокрацията е ценност, която трябва да се защитава всеки ден.

...
Демокрацията е ценност, която трябва да се защитава всеки ден.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в СОС: Демокрацията е ценност, която трябва да се защитава всеки ден

Демокрацията е полезност, която би трябвало да се пази всеки ден. Нашата работа е по волята на софиянци да търсим решения по проблемите на града ни. Това се показва в позиция на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет /СОС/.

През последните две седмици градът ни е очевидец на ежедневни митинги. Всички ги виждаме, всички ги чуваме, само че по-важното е всички да ги разберем, показва Малина Едрева от ГЕРБ в декларацията. Според нея някои претенции са справедливи, някои са обективни, някои са остроумни. Този митинг не е провокиран от един акт, от една персона или от едно държавно управление, това е митинг в отбрана на полезности.

Групата на "Демократична България " няма да взе участие в днешното съвещание на СОС

Днес центърът на София не е блокиран от заграждения както преди 7 години. И това е полезност. Никой от нашата политическа мощ не си и помисля да каже, че митингите не съществуват, че са една шепа маргинали, които нямат друга работа. И това е полезност, означават от ГЕРБ. Демокрацията и върховенството на закона са полезности, които би трябвало да се схванат доста добре и да се пазят всеки ден, от всеки един човек.

Според ГЕРБ обаче да спираш метрото и след това да бягаш като партизанин от мандра, да лишаваш хората от право на свободно напредване, е противоположното на честност и либералност.

Демокрацията съществува единствено в границите на правила - спокойно и законно предаване на властта, почитание към мнението и вижданията на другите, не когато те са споделени от нас, а в противен случай - когато са разнообразни. Демокрацията не е налагане на волята на многото, на дейните или на шумните над всички останали, а посланичество на всеки, показват от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР