Демократична България регистрира листите си за град Пловдив и за

...
Демократична България регистрира листите си за град Пловдив и за
Коментари Харесай

ДБ в Пловдив: Край на експериментите, време е за разум

" Демократична България " записва листите си за град Пловдив и за региона. Стана ясно, че лидер на листата в града под тепетата е Христо Иванов, а в региона - Йордан Иванов. В листите се регистрира наличие на повече локални лица спрямо предходни избори, което някогашният регионален изясни по този начин: 

" Тогава, когато една партия приказва за децентрализация, а ние сме една от дребното такива, би трябвало да го покаже посредством дейностите си. Именно това е повода Демократична България да заложи на повече локални лица. От една страна Христо Иванов е народен водач и е изцяло естествено да води в град като Пловдив. От друга страна, в границите на преговорния екип се реши, че е рационално регионалният шеф да поведе листата в региона, дружно с все почтени хора надолу. Ние залагаме на мощни локални структури ". 



Йордан Иванов уточни, че в листите на Демократична България попадат хора, способни да ръководят личния си живот, да се занимават с публичните каузи, хора, които са се потвърдили и се потвърждават всекидневно в битието си. 

" Демократична България влиза в акция на разсъдъка, която споделя преди всичко, че идните тежка енергийна, икономическа и финансова рецесии в страната са решими по следния метод – посредством господство на закона, посредством зашита на националния интерес, посредством понижаване на обществените разноски през промяна на администрацията и посредством електронизацията. За нас благосъстоянието на всеки един български жител е неразривно обвързвано с върховенството на правото в страната. Думата " антикорупция " за нас не е кресливо предизборно разбиране. Ясно сме потвърдили, че ние сме хората, които можем да предложим правосъдна промяна в страната ", акцентира лидерът на листата в Пловдив-област. 



" Влизаме в тази акция на разсъдъка с ясната настройка, че единственият път за мощна демократична страна е точно посредством мощни райони. Демократична България ще отстоява борбата за децентрализация като внесе в идващия парламент предложение за мощни български райони ", сподели още Йордан Иванов. 



На въпрос за възможни партньорства в идващия парламент, той уточни: " Ние споделяме завършек на опитите, време е за разсъдък. Време е Демократична България дружно с Политическа партия, на които гледаме като естествени сътрудници, да поемат ръководството на страната. И да подхващат нужните ограничения за превъзмогване на енергийната и икономическата рецесия ", добави Иванов. 



Ето цялостната листа на претендентите за народни представители на Демократична България за Пловдив-град: 

1. Христо Иванов
2. Йордан Иванов
3. Борислав Матеев
4. Веселина Александрова
5. Владимир Славенски
6. Йоно Чепилски
7. Веселка Христамян
8. Николай Георгиев
9. Иван Бондоков
10. Явор Беров
11. Илия Мангачев
12. Георги Кралев
13. Кирил Ташев
14. Атанас Костадинов
15. Ивайло Вантулев
16. Валентин Иванов

И листата за Пловдив-област:

1. Йордан Иванов
2. Ради Минчев
3. Константин Костадинов
4. Валентин Ройнов
5. Атанас Костадинов
6. Веселина Александрова
7. Делчо Камарски
8. Бонка Карчева
9. Франц Селимов
10. Даниел Начев
11. Лиляна Драганова
12. Владимир Славенски
13. Мартин Заимов
14. Борислав Белчинов

фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР