Демократична България“ нямат собствена воля. Те са се превърнали в

...
Демократична България“ нямат собствена воля. Те са се превърнали в
Коментари Харесай

Тома Биков: ДБ са присъдружна организация на Петков и Василев

„ Демократична България “ нямат лична воля. Те са се трансформирали в  присъдружна организация на Кирил Петков и Асен Василев “. Това разяснява Тома Биков от ГЕРБ по БТВ.

„ Ние поканихме на срещи останалите партии, както и Демократична България, които отхвърлиха да вземат участие въобще в диалог с нас. След като видяха, че „ Продължаваме промяната “ одобриха да дойдат на диалог с нас и те одобриха, изясни той.

Биков разяснява консултациите при Румен Радев, които се организираха през вчерашния ден с Демократична България. „ В тези съвещания при президента явно няма да се откри разговор сред партиите. Диалог сред партиите може да се откри от самите тях “, уточни депутатът от ГЕРБ.

Според него се върви към още по-голяма рецесия, в случай че има предварителни избори след 2 или 3 месеца: „ Резултатите от тях ще бъдат доста по-сложни и тежки, в сравнение с са резултатите сега “.

Относно машинния избор позицията му е, че смесеното гласоподаване е най-правилно. Той даде образец с това, че те нямат гаранции. Машините в Нидерландия към този момент не се употребяват поради липса на гаранции, което би трябвало, по думите му, да ни даде явен знак. Освен това Биков загатна и Норвегия, която дава милиони, с цел да тества машините, само че не ги вкарва.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР