Демократична България“ е готова да ѝ бъде даден третият мандат

...
Демократична България“ е готова да ѝ бъде даден третият мандат
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да ни връчат третия мандат

„ Демократична България “ е подготвена да ѝ бъде даден третият мандат и да предприеме опит за сформиране на държавно управление. Това съобщи съпредседателят на обединението Христо Иванов на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Той показа, че Демократична България има разнообразни сюжети за ръководство на България, само че не е в този момент моментът те да бъдат обявявани.

Въпреки това той акцентира, че ползите на страната са да има държавно управление и най-добре ще е то да бъде осъществено с първия мандат. „ Нашият апел е с първия мандат да бъде излъчено ръководство “, сподели Иванов.

„ Готови сме да участваме в по-нататъшни съвещания, в случай че първият мандат се окаже несполучлив “, заяви той, само че добави, че това към момента не значи, че първият мандат ще бъде върнат.

На България е нужно извънредно мощно водачество, което да изведе страната от рецесията, акцентира Атанас Атанасов. По думите му в идващите спешни месеци ще си проличи кои са бъдат печелившите и кои ще бъдат губещите страни. Ние желаеме и мислим, че можем да бъдем страната на печелившите, безапелационен е той./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР