Демократична България (ДБ) ще призове Продължаваме Промяната (ПП) за по-сериозни

...
Демократична България (ДБ) ще призове Продължаваме Промяната (ПП) за по-сериозни
Коментари Харесай

Иванов: Ще призовем ПП за по-сериозни усилия за реализиране на втория мандат. Дяволът е в детайлите

" Демократична България " (ДБ) ще призове " Продължаваме Промяната " (ПП) за по-сериозни старания за осъществяване на втория мандат, стана известно от коментар на ръководителя на ПГ на Демократична България Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание по отношение на вероятността за постоянно държавно управление.

 

Той беше безапелационен, че за групировката му не е алтернатива поддръжка на кабинет с първия мандат - на ГЕРБ. Оттам нататък, акцентира Иванов, считаме, че би трябвало да се положат по-сериозни старания вторият мандат да бъде осъществен като опция и ще приканим " Продължаваме Промяната " за малко по-задълбочен и сериозен диалог, тъй като съгласно нас това е реалистичният сюжет - в случай че въобще е допустимо да се излъчи държавно управление, да стане с втория мандат. Вторият мандат е на Политическа партия, в реда на нещата е те да анонсират по какъв начин си показват формулата, ние можем да участваме в разискване, добави Иванов. 

 

Демократична България биха оценявали всяка една формула от позиция на техните критерии и до каква степен подобен кабинет може да осъществя съществени конституционни промени, отговори той на въпрос каква би била позицията им, в случай че ГЕРБ поддържат втория мандат. Дяволът ще е в детайлите, акцентира политикът.

 

Христо Иванов посочи, че третият мандат към този момент не е обсъждан в органите на Демократична България, само че предизвести, че при него ще има доста сериозен риск от повтаряне на формулата " Беров " - един мандатоносител, неразбираемо кой стои зад кабинета, кой действително носи отговорност. Когато разсъждаваме върху третия мандат, би трябвало да сме доста чувствителни по тази тематика, предизвести съпредседателят на " Демократична България ". 

 

За окончателната присъда за някогашния кмет на " Младост “ Десислава Иванчева сподели, че решенията на Върховен касационен съд не се разясняват, те се извършват. Очевидно е, че съдът се произнесе и това е последната точка по този проблем, добави Иванов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР