Демократ от Масачузетс каза в сряда, че новият опит на

...
Демократ от Масачузетс каза в сряда, че новият опит на
Коментари Харесай

Демократичен депутат разкритикува лицемерието на Харвард за свободата на словото: „Културата на отмяната е доминиращата норма“

Демократ от Масачузетс сподели в сряда, че новият опит на Харвард да прегърне свободата на словото „ звучи на вятъра “ като обвинявания, че първокласен университет пази антисемитската тирада продължава да петни имиджа му.

" Харвард е на последно място от 248 университета за поддръжката си за свободата на словото. Но когато става дума за наказание на антисемитизма, ненадейно университетът има терзания по отношение на Първата корекция. Звучи празно. " Депутатът Джейк Очинклос, който съставлява четвъртия окръг на щата Бей, написа в взаимно изказване с сътрудника си народен представител от Демократическата партия Сет Моултън.

И двамата представители осъдиха своята алма матер с изказването, оповестено на X предходната седмица, а Очинклос се удвои по време на присъединяване в сряда в „ FOX & Friends “, където той посочи предходните настройки на институцията към свободата на словото.

„ Харвардският университет прекара последните пет години с просвета на анулация като преобладаваща норма в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР