Деми Ловато се разделя със Скутър Браун като мениджър

...
Деми Ловато има нова музика и търси нов мениджмънт. След
Коментари Харесай

Деми Ловато има нова музика и търси нов мениджмънт.

След като работиха заедно в продължение на четири години, Ловато и мениджърът Скутър Браун, който също така управлява изпълнители като Джъстин Бийбър, Ариана Гранде и Тори Кели, наред с други, са се разделили взаимно и приятелски, съобщиха източници, запознати с въпроса, пред CNN.

CNN се свърза с представители на Braun и Lovato за коментар.

Професионалното им партньорство може да е към своя край, но те остават приятелски настроени. Браун публикува почит за рождения ден на Ловато в историята си в Instagram през уикенда, като написа: „Честит рожден ден на една от най-добрите души на света“.

По-специално, Браун пое поста мениджър на Ловато през 2019 г., след възстановяването й от хоспитализация предходната година поради случайно предозиране с наркотици.

Под ръководството на Браун Ловато издаде два студийни албума, „Dancing with the Devil… the Art of Starting Over“ през 2021 г. и „Holy Fvck“ през 2022 г. Певицата се готви да издаде новия си албум „Revamped“ през септември.

Миналата седмица се появиха съобщения, че Браун и Бийбър, които работят заедно от самото начало, също приключват партньорството си. Въпреки това, източници, запознати със сделката им, казаха на CNN в понеделник, че това не е така и певицата на "Peaches" не търси нов мениджмънт.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР