Деми Ловато е на корицата на майския брой на Harper`s

...
Деми Ловато е на корицата на майския брой на Harper`s
Коментари Харесай

Деми Ловато: Не съм приятелка със Селена Гомес

Деми Ловато е на корицата на майския брой на Harper`s Bazaar, където в изявлението за списанието певицата си напомня предишното и връзката му с сегашното. Деми Ловато се пробва да продължи напред с живота и кариерата си, като оставя зад себе си някои от най-близките си другари. Както почитателите знаят, тя доби популярност с филмите на Disney, където се сприятелява със Селена Гомес и братята Джонас.

И макар че бяха близки приятелки със Селена и даже имаше връзка с Джо Джонас, Деми споделя, че за нея всичко към този момент е в предишното и не поддържа никакви контакти с нито един от тях.

" Когато растеш с някого, постоянно ще имаш усеща към него. Но със Селена към този момент не сме приятелки. Винаги ще я обичам и ѝ искам всичко най-хубаво ", споделя Ловато, без да конкретизира за какво двете девойки към този момент не си приказват.

View this post on Instagram
A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Apr 14, 2020 at 1:14pm PDT

И до момента в който Селена е част от предишното на Деми, то въпреки всичко изпълнителката поддържа връзка с друга колежка, с която се среща в Disney. Става дума за Майли Сайръс, която явно оказва сериозна поддръжка на Деми в сложните моменти.
 Деми Ловато, проблемите ѝ с опиатите и какво е научила след свръхдозата
Как свръхдозата е трансформирала Деми Ловато

Изпълнителката с откровения за сложните моменти

" Майли е страхотна и я обичам до гибел. Винаги ще я обичам ", безапелационна е Деми Ловато, която не пропуща да изкаже благодарността си към Сайръс, тъй като ѝ е помогнала за заздравяването на другарството ѝ с Ариана Гранде.

View this post on Instagram
A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Apr 14, 2020 at 5:01am PDT

Според Деми Ловато в музикалната промишленост постоянно се счита, че две дами не могат да бъдат приятелки и в никакъв случай не биха се подкрепяли, само че певицата не е съгласна.

" Много се веселя, че с Ариана имаме крепко другарство, тъй като такова мъчно се намира ", добавя още Ловато.

Деми не пропуща да благодари на почитателите си за поддръжката, която са ѝ посочили неведнъж, до момента в който тя се възвръща след свръхдозата и за търпението, което са показали, до момента в който я чакат да пусне нова музика.
 Деми Ловато, Остин Уилсън и новото гадже на изпълнителката
Новото гадже на Деми Ловато

Изпълнителката откри любовта
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР