Делян Пеевски влезе в парламента. Депутатът от ДПС се появи

...
Делян Пеевски влезе в парламента. Депутатът от ДПС се появи
Коментари Харесай

Делян Пеевски влезе в парламента. Стотици привърженици на ДПС го аплодират

Делян Пеевски влезе в Народното събрание. Депутатът от Движение за права и свободи се появи пред постройката на Народното събрание дружно с водача на партията Мустафа Карадайъ. Двамата минаха през множеството, събрало се пред храма " Сухопътни войски. Ал. Невски ", което ги посрещна с възгласи " Движение за права и свободи! Движение за права и свободи! "

С Пеевски са ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ, зам.-председателят и кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис, депутати, кметове и деятели от Движение за права и свободи

Протестът, който посрещна депутатите с овации и възгласи " Движение за права и свободи! ", бе проведен от кмета на община Белица Радослав Ревански. Той бе уредник и представител на един от протестните манифестации, които се организираха в София против кабинета на Кирил Петков.

Разрешителното за митинга бе получено на името на съдружие „ Толерантност “, в което вземат участие представители на над 60 български общини от разнообразни политически сили.

" Искаме свалянето на държавното управление, тъй като всички български общини сме на прага на банкрута ", изясни кметът Ревански.

Очаквайте детайлности!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР