Делян Пеевски поведе листата на ДПС в 9-и Кърджалийски многомандатен

...
Делян Пеевски поведе листата на ДПС в 9-и Кърджалийски многомандатен
Коментари Харесай

Делян Пеевски оглави листата на ДПС в Кърджали

Делян Пеевски поведе листата на Движение за права и свободи в 9-и Кърджалийски многомандатен изборен регион за вота за 50-ото Народно заседание на 9 юни. Листата бе записана в РИК през днешния ден – Гергьовден, в наличието на всички общински кметове от региона, партийни деятели, депутати и претенденти, водени от регионалния водач Ресми Мурад.

След Пеевски е актуалният народен представител Байрам Байрам, на трета позиция е Айтен Сабри, неотдавна назначена за секретар на общинската администрация в Кърджали. Тя е част от „ женската квота “, на която в партията се обръща особено внимание. Четвъртото място заема Павлин Кръстев от Ардино, също доскорошен народен представител.

Пета е Елван Гюркаш, сегашен депутат. Ако Пеевски влезе в Народното събрание от Благоевград, къде също води листата на партията, тя би станала народен представител.

Тази листа съчетава опит и младост и мислим, че с нея ще реализираме най-хубави резултати. Организацията е мобилизирана. Целта е най-малко 4 народни представители. Ако може и повече, ние сме стимулирани. Важното в България е да има непоклатимост и стабилно държавно управление, което да изведе страната от насъбраните през последните години рецесии, съобщи регионалният водач на Движение за права и свободи Ресми Мурад.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР