Делян Пеевски диктува дневния ред и това е очевидно за

...
Делян Пеевски диктува дневния ред и това е очевидно за
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Пеевски превърна „добрите сили“ в предпазител преди сексуален акт /видео/

" Делян Пеевски диктува дневния ред и това е явно за всички. " Това разяснява политическият анализатор, цивилен деятел и част от съдружие " Ние идваме " Арман Бабикян в предаването (О)позиция на " Сега ".
Според Бабикян моралните учредения за упражняването на власт изчезнаха. " Много се разшири периметърът на търпимост ", уточни той. По думите му Пеевски е станал допустим, с цел да " може да се упражнява властта и то от тези, които изгубиха изборите ". " Реално ръководят хора като Борисов и Пеевски ", уточни той. 
Попитан дали е допустимо в бъдеще публично да ръководи сглобката ГЕРБ-ДПС, Бабикян сподели: Защо не, властта е в тях. " Т.нар. положителни сили бяха поставени като предпазител преди полов акт " уточни той.
И изясни, че " те или вземат участие в това, с цел да бъдат изпрани, или с цел да очернят задоволително тези, които твърдяха, че са " положителните ". Делян Пеевски прави отлично тази работа, счита Бабикян. " Когато сложиш човек, глобен по световния закон " Магнитски ", до условно чисти за политическия развой хора от групата на така наречен положителни е доста елементарно да помътнеят, политическият им облик да се потъмни ", сподели Бабикян. Според него водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ не би приключил същата работа.
" Ако търсим фактор, който елементарно може да смъква рейтинга на така наречен ръководещи, Пеевски прави отлично тази работа ", счита той.
Според него Пеевски не е изпран. Но " положителните сили " се намират в сглобката и е " мъчно да се приказва с цялостна уста, когато си седнал на масата на властта и разклащането би те изхвърлило отвън нея ".
По думите му обещаните " превъзходни " промени не се случват, само че компромисите са почнали.
На въпрос от кое място Пеевски черпи властта си, Бабикян разяснява, че той не е бил обиден - нито от прокуратурата, нито от службите.
Попитан за какво ПП-ДБ търпят Пеевски, в случай че приемем, че той узурпира тематиките и срещите, Бабикян разяснява, че техният отговор не би трябвало да бъде " те (ДПС) него изпратиха ", а - " С този човек не сядаме на договаряния ".
" Тези превъзходни политици не могат да се извърнат към Карадайъ и да кажат - апелирам Ви изпратете човек, който не е считан за подкупен в световен проект, или значи, че Вие не желаете съществено да водим диалози. Защо не го вършат? Има два вероятни отговора - единият е обвързван с интелекта, другият - с корупцията. Не желая да давам нито един от тях ", заключи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР