Делян Пеевски, депутат и кандидат за евродепутат от ДПС дойде

...
Делян Пеевски, депутат и кандидат за евродепутат от ДПС дойде
Коментари Харесай

Делян Пеевски остава депутат в българския парламент СНИМКИ

Делян Пеевски, народен представител и претендент за евродепутат от Движение за права и свободи пристигна изненадващо в Народното събрание. На публицистите, които останаха сюрпризирани от появяването му, Делян Пеевски съобщи да изчакат малко и по-късно ще приказва пред тях.





Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски остава народен представител в българското Народното събрание. Това стана ясно от думите на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на брифинг с Пеевски.

Пеевски е втори в евролистата на Движение за права и свободи. След като първият Мустафа Карадайъ се отхвърли от мястото си в Екологичен потенциал в Брюксел, Пеевски заема първото място.



" Нашият зов е систематичните партии да седнем и да определим целите и насоките на страната. Трябва да преодолеем вредите от изборите от 2011 година ", съобщи Карадайъ.



" Обструкции против кандидатурата ми има единствено в главата в олигарха Иво Прокопиев, Христо Иванов и Радан Кънев, както и медиите, които работят за него ", съобщи Пеевски.

Той разясни, че с премиeра Борисов за договаряния може да сяда ръководителят на Движение за права и свободи, а не той.



" Хората не ги подвеждаме. Пращаме млади и хубави хора в европаламента. Ние сме за това ", добави Пеевски.



" За мен резултатът на Движение за права и свободи е доста добър. Аз си правя работата и резултатите го демонстрират ", добави още депутатът от Движение за права и свободи, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР