Делян Пеевски – премиер. Свиквайте с тази мисъл. Вече месец

...
Делян Пеевски – премиер. Свиквайте с тази мисъл. Вече месец
Коментари Харесай

Делян Пеевски - премиер! На 7 милиона мишлета

Делян Пеевски – министър председател. Свиквайте с тази мисъл. Вече месец и нещо ни приготвя. Направи дарения, които бяха рекламирани и хвалени от висши управници, ръководителя и членове на Щаба. Откъде са парите и чисти ли са – това е без значение. Важен е ПР-ът. И крайната цел.

На 6 май Пеевски поздрави българите за Гергьовден. Медийният свинарник, доминиран от известно време от Нова тв, огласи това вълнуващо събитие по-гръмогласно даже от изявите на президента Радев и премиера Борисов. Иван Гешев пък през този ден се въздържа и даде пространство на депутата-милионер.

Казват, че сега Пеевски управлява най-малко половината министри от кабинета. Контролира чез разнообразни зависимости прокурори, съдии, членове на Висш съдебен съвет, Конституционен съд, Министерство на вътрешните работи, ДАНС, службите, организации и други значими структури. Това обаче към този момент не му стига. Иска цяла власт. Не тъй като не се сбъдват всичките му фантазии, сънища и инициативи, а тъй като желае да е властелинът с основно В. Казвал го е постоянно в стеснен кръг.

В Деня на храбростта и Свети Георги към нацията нормално се обръщат президент и министър председател. Понякога ръководител на Народно събрание и министър на защитата, там, където са отишли. Този път и Пеевски.

Камбаната удари обезпокоително, като на война. За вас бие! Оглушахте ли?

Движение за права и свободи на Доган и Пеевски от дълго време крои проект ръководство на България без нова коалиция, което да нервира жителите и Европа. Затова са се спрели на вид за „ експертно държавно управление “. След пандемията може му прибавят „ на спасението “, „ на възхода “, „ на обединяването “ и прочие Това е без значение. Важното е министрите да бъдат посочени от Пеевски-Доган. И по този начин ще стане. Ликвидаторът на КТБ, Булгартабак, Лафка, Техномаркет, претендентът да заграби „ Дунарит “ и други активи на банката или ще оглави това държавно управление или ще постави за министър председател собствен човек. Горанов е един от разновидностите. Караниколов - запаса. Формално на ГЕРБ и Борисов ще се даде думата, едвам бъде мъглата още по-гъста.

Вече се приказва, че Пеевски си е обезпечил и поддръжката на американците. Да сте чули от дипломат Херо Мустафа нещо за следствията по закона РИКО и „ Магнитски “, в които бяха събрани огромен брой доказателства за корупция и нарушени права от страна на Пеевски и българската прокуратура? Няма и да чуете. Сключени са съответни покупко-продажби, с дейното присъединяване на български институции и управленци. И е сработило правилото на президента Рузвелт, изречено по адрес на никарагуанския деспот Сомоса: “Той може да е кучи наследник, само че е наш кучи син”. Каква е договорката можем единствено да гадаем, само че е реалност. Вижда се и от F-16…

Свинеугодните медии, както и цялата свинеугодна пропагандна е мобилизирана да извайва нов облик на депутата от Движение за права и свободи. Нескопосано, само че натрапчиво му се пришиват достойнство, угриженост и съпричастност. Общество, което е изгубило визия и критерии за полезности, което е зомбирано посредством турски сериали на художествено и естетическо равнище от 50-те години на м.в. (абсолютно умишлено), телевизионна халтура, политическа агитация а ла Гьобелс и Сталин, няма даже мисъл за опозиция. Социалните мрежи изпиват и последната капка социална жизнеспособност. Народът се трансформира в аморфна маса, следена посредством боязън и примитивни зрелища. Шепата инакомислещи биват наритвани, повдигат им се обвинявания, арестуват ги, дескридитират ги и обществено са заклеймявани като врагове на народа и демокрацията.

Ако в цивилизования свят политиците и управленците над приблизително равнище са с по няколко дипломи от най-престижните колежи и университети, тук това не е належащо. Съмнително добита тапия е задоволителна. Останалото свършват рекета, корупцията, уродливият лобизъм и зависимостите. Тези принадлежности Пеевски има и владее от дълго време. Не стана началник на ДАНС, само че за премиерския стол няма кой да го спре.

Теренът е разчистен. Отстреляни са и сякаш всесилни и недосегаеми бизнесмени, бизнесът и милионите им са запорирани или присвоени. Неудобните политици и магистрати са под напън. Или купени.

Нито Бойко Борисов с потвърденото си водачество в ГЕРБ и ръководещ изпълнителната власт, нито Румен Радев с сериозната си позиция по доста тематики и проблеми са бариера за щенията на Пеевски. Магистратурата, която има задължението и законното съображение да възпре сходно попълзновение е хипнотизирана от него и индивида в сараите. Медиите, които би трябвало да се острието против сходна инвация са безпомощни до степен на слугинаж и проституиране.

Опозицията е прелъстена или омаскарена. Слаба, самовлюбена и непривлекателна.

Така че гответе се да ръкопляскате. От балконите или на площада – както ви наредят.

В своя привет към българския народ за 6 май Пеевски написал (написали са му): Свети великомъченик Георги Победоносец е знак на безконечната битка сред положителното и злото. Ако е по този начин, значи копието на светеца би трябвало да прониже първо точно „ ламята “ Пеевски. Но не и в българския вид. Сигурно към този момент и ритуалът по целуване на ръце (и задника му) към този момент е обсъждан. Наредете се на опашката. През два метра; безропотно, с мазна усмивка.

Всичко, което ни се случва и ни чака, е справедливо. Станислав Стратиев бе споделил, че няма по-освобождаван народ в света от българския. Бих добавил: И по-унижаван.

Никой няма да се вдигне! Никой няма да стачкува. Малко „ революционно “ мрънкане в мрежата и толкова. И аз, като всички останали, нося своя дял виновност за модела, който надмина по перверзия и маркиз дьо Сад. Опитам да се противя съгласно силите си. И заплащам цената. Все по-малко съидейници, все по-малко луди глави. Къде сте, запленени от Левски, Ботев и Бенковски поданици на територията? Щастливи ли сте? Погледнете в очите на децата си – ще откриете там присъдата на бъдещето. Кръвта ви ще замръзне.

„ Девет милиона мишлета “ - имаше такава ария на трио „ Спешен случай “. Ако нещо от този момент се е трансформирало, то е броят на мишлетата – към този момент са под седем милиона…

Огнян Стефанов

П.П. Какво ще стане със сегашните ръководещи? Каквото подреди Пеевски на Гешев. И знаете ли? - всичко това към този момент е обсъждано. В щаба " Берлин ". Сега може да не вярвате - след това ще е късно.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР