Делян Добрев, фейсбукЧета приповдигнати статуси във фб как Киро и

...
Делян Добрев, фейсбукЧета приповдигнати статуси във фб как Киро и
Коментари Харесай

Делян Добрев: Украинците си платиха като „попове“ за всеки „куршум“. Платиха и надплатиха, защото заради „мекотелите“ от ПП се наложи да ги купуват през цяла верига от посредници, всеки, от които работи за комисионна

Делян Добрев, фейсбук

Чета приповдигнати статуси във фб по какъв начин Киро и Асен скрито помагали на Украйна, а те свенливо и одобрително клатят глава. В интерес на истината:
Заводите за оръжие и муниции са частни, търговците са частни, облагите са големи… Оборотът на промишлеността набъбна от 1 милиард лв. през 2021 година до 6 милиарда лв. през 2022 година, а украинците си заплатиха като „ попове “ за всеки „ патрон “. Нещо повече, заплатиха и надплатиха, тъй като поради „ мекотелите “ от Политическа партия се наложи да ги купуват през цяла верига от медиатори, всеки, от които работи за комисионна/печалба. А може би комисионните са били в основата на тази привидна слабохарактерност?! А до къде ли са стигали тези комисионни?!Кирил и Асен можеше да дарят оръжие на Украйна, само че не го направиха в своя мандат! И да не се оправдават с Нинова, тъй като по тази тематика имаха нашата цялостна поддръжка.ГЕРБ внесе 2 плана на решения на Народно събрание за безплатна помощ за Украйна в мандата на Политическа партия, които бяха отхвърлени. (Такова решение, по предложение още веднъж на ГЕРБ, бе взето от 48-мото НС).И не на последно място, най-срамното деяние на Народното събрание, най-малко откогато аз съм в политиката, е отводът на „ смяната “ да изслушат пристигналия „ на крайници “ от Украйна външен министър Кулеба. Представяте ли си?! Външен министър на страна в неволя, нападната вероломно от един вманиачен деспот, пристигна в България до вратата на родното Народно заседание. И „ помагачите “ от смяната гласоподаваха да не го позволен в Пленарна зала и го отпратиха да си върви!!!
Срам ме е от вас Кирил и Асен. Всички би трябвало да ни е позор!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР