Делото срещу травестита Благовест Молев, известен като Аксиния, продължава днес

...
Делото срещу травестита Благовест Молев, известен като Аксиния, продължава днес
Коментари Харесай

Травеститът Аксиния от Кючука може да си изпати жестоко след няколко часа

Делото против травестита Благовест Молев, прочут като Аксиния, продължава през днешния ден в Окръжния съд под тепетата. 29-годишният пловдивчанин има повдигнати четири обвинявания измежду тях са блудничество, закана с ликвидиране, безчинство и разваляне на непознато имущество. По последните две обвинявания Молев се признава за отговорен, само че не и по другите две.

В обвинителния акт е записано, че той е направил деяние за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст и за това, че се заканил на другиго с ликвидиране и това би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. Както и за това, че незаконно е развалил непознати движими движимости и че при изискванията на продължавано закононарушение е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Обвиняемият Благовест е предаден на съд за това, че на 13 юли 2016 година в Пловдив, във вход на жилищен блок, направил блудствени дейности с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в 1 районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив.

Той е предаден на съд и за това, че на 18 септември 2016 година в Пловдив, в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на жилището на негова съседка, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към дамата: „ Ей, този път ще те убия, ще те размажа “, „ Сега влизам, никой няма да може да те избави “ и други, като неговите дейности били възприети и от други очевидци. За случая бил подаден сигнал в 1 районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. На място пристигнали полицейски чиновници, които установили счупения звънец и заварили дамата, която живеела в жилището, мощно смутена от дейностите на обвинения. Те позвънили на вратата на Благовест, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля. Същият бил отведен в районното ръководство за изясняване на случая.

Благовест е предаден на съд и за това, че на 21 октомври 2016 година в Пловдив, в жилищен блок, развалил вратата на жилището на същата съседка, като отправял мощни удари с крайник и засегнал целостта на лайсната и секретната ключалка. Двама от съседите в блока излезли да видят каква била повода за нарушеното успокоение във входа, създали забележка на обвинения и отишли до жилището, с цел да открият какво се е случило. Те видели, че съседката им била мощно разтревожена и треперела от боязън, след което подали сигнал в полицията.

По досъдебното произвеждане са били осъществени няколко експертизи, разпитани очевидци и други

Благовест Молев е с взета от съда мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР