Делото срещу ритъм енд блус изпълнителя Ар Кели за сексуално

...
Делото срещу ритъм енд блус изпълнителя Ар Кели за сексуално
Коментари Харесай

Делото за сексуално насилие срещу Ар Кели в Ню Йорк е отложено за септември

Делото против темп енд блус изпълнителя Ар Кели за полово принуждение в Ню Йорк бе отсрочено за 27 септември, заяви Ройтерс.

Съдия от федералния съд в Бруклин реши, че провеждането на съвещанието по делото, планувано за 7 юли, е нереалистично поради ограничаващите ограничения поради пандемията от новия ковид. Съдия Ан Донъли заяви на съвещание, извършено по телефона, че евентуалните правосъдни заседатели ще бъдат поканени да попълнят нужните документи на 14 септември.

Кели изиска да бъде освободен под гаранция с аргумента, че в пандиза в Чикаго, където е арестуван, има доста случаи на болест с новия ковид. Съдия Донъли не се произнесе по този иск с аргумента, че федерален арбитър по друго дело против Кели в Чикаго би трябвало да вземе решение.

Ар Кели пледира почтен по полови закононарушения, свързани с нова жертва

Певецът, който е на 53 години, е изправен пред няколко правосъдни каузи за полови закононарушения по обвинявания, датиращи от повече от две десетилетия.

Той пледира почтен по всички обвинявания в няколкото каузи, заведени в Ню Йорк, илинойс и Минесота предходната година. Прокурори в Бруклин го упрекнаха, че е ръководел незаконна скица, в която дами и малолетни девойки били склонявани за полови дейности с него.

Срещу Кели има и обвиняване, че е подкупил чиновник в Илинойс през август 1994 година за издаване на подправени документи на певицата Алия, с цел да се оженят. Тогава Ар Кели е на 27 година, а Алия - на 15 година В брачните документи обаче пишело, че Алия е на 18 година Бракът им е анулиран през 1995 година Алия умря на 22 година през 2001 година в авиокатастрофа.

Ар Кели пледира почтен по обвиняванията, свързани с брака му с 15-годишната Алия

Федералната прокуратура в Чикаго упрекна артиста предходната година за полови връзки с пет малолетни девойки, като част от контактите били записани на видео и след това девойките били изнудвани да запазят безмълвие. Очаква се делото там да стартира през октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР