Делото срещу Ивелин Андонов, обвинен в убийството на 56-годишния пастир

...
Делото срещу Ивелин Андонов, обвинен в убийството на 56-годишния пастир
Коментари Харесай

Съдебна медицина Пловдив шокира жена заради смъртта на брат й

Делото против Ивелин Андонов, упрекнат в убийството на 56-годишния овчар Георги Михайлов, продължава и през март. Тогава ще бъдат призовани нови очевидци по делото, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На днешното правосъдно съвещание бе разпитана сестрата на Михайлов - Сузана Балджиян. Тя описа, че сестра й й се обадила по телефона в края на март 2017 година и й споделила, че Георги е погубен. Тогава Сузана дружно с различен родственик отишла в Съдебна медицина, попитала за брат си и поискала да го види. Не й разрешили, тъй като тялото било обезобразено, само че й дали негова фотография. Така в действителност тя схванала за гибелта на пастира. Свидетелката удостовери пред съда, че Георги е търсел пари от близки, с които да покрие изгубването на няколко от поверените му овце.

Ивелин е упрекнат в убийството на пастира Георги и то по изключително нечовечен метод. Според обвиняването на 30 март 2017 година Андонов се ядосал, че Георги е изгубил две овце, пребил го грубо и го оставил да лежи в помещение във фермата в село Козаново. Пребитият мъж лежал по този начин два дни, когато бил закаран в болница, само че късно. Там той умрял. Според отбраната обаче не Андонов, а коч е удрял 56-годишния мъж. Според шурея на Ивелин - Онур Акча, Георги пиел много. Но такова нещо разпитаната през днешния ден свидетелка отхвърли.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР