Дело за измама тръгва в Районния съд в Смолян срещу

...
Дело за измама тръгва в Районния съд в Смолян срещу
Коментари Харесай

Съдят Ходжа Йълдъз, взела 16 000 лв. за разваляне на магия

Дело за машинация потегля в Районния съд в Смолян против Елена П. от гр. Златица, която се представяла за врачка под псевдонима Ходжа Йълдъз. Срещу нея е импортиран обвинителен акт от Районната прокуратура в Смолян. 

Тя е упрекната, че е измамила А. П. от Смилян в интервала от 22 до 28 януари 2019 година с общо 15 860 лева, че ще й скапе магия, с което ще излекува болния й брачен партньор Д.Р.П.

От смилянчанката гадателката първо поискала 260 лева с експресен превод, по-късно още 3600 лева, отново с експресен паричен превод, а по-късно на два пъти по 6000 лева Обясненията били, че би трябвало да скапе черна магия, която е доста мощна. Мотивите за другите суми били за повреждане на проклинание с арабски знаци на хартия, пазаруване на катран от Турция и на два пъти за пазаруване на лечебна вода от Израел. Жената взела в заем парите от своя другарка, която пък за задачата изтеглила заем. След всички " интервенции " на врачката обаче положението на мъжът й освен, че не се подобрило, само че той влезнал в болница и умрял.

38-годишната врачка е със приблизително обучение и сега работи в Германия. Елена П. към този момент е осъждана за машинация през 2015 година В интернет обаче не престават да са налични разгласи, че Ходжа Йълдъз дава отговор на всички въпроси. " Нейната свещена книга прави чудеса и тя оказва помощ на разграничени двойки, за неплодородие, алкохолизъм и наркомания, бизнес кариера. Премахва всевъзможен тип вълшебства и прави талисман за отбрана и доста други ", се споделя в обявите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР