Деле Али казва, че е развълнуван“ от завръщането си във

...
Деле Али казва, че е развълнуван“ от завръщането си във
Коментари Харесай

Деле Али предлага актуална информация за кариерата си, докато звездата на Евертън се появява в Monday Night Football

Деле Али споделя, че е „ разчувствуван “ от завръщането си във футбола, откакто се бори с травма и пристрастяване през сложни няколко години.

28-годишният някогашен британски национал навлезе в последните два месеца от контракта си с Евертън, откакто изигра единствено 13 мача, откогато се причисли към тима на Висшата лига през януари 2022 година Но в този момент Деле може да види „ светлината в края на тунела “, откакто имаше да се подложи на интервенция на слабините си за повторно по-рано тази година.

В понеделник някогашният полузащитник на Тотнъм направи първата си обществена поява след прочувственото изявление с Гари Невил предишния юли, в което той разкри, че е станал привързан към сънотворните и след това влезе в клиника за рехабилитация в Съединени щати.

Появявайки се в Monday Night Football на Sky Sports, Деле удостовери: „ Справям се добре. Мисля, че когато направих изявлението, споделих, че е най-хубавото, което съм чувствал по това време. Очевидно излизам от рехабилитация и се приготвям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР