Декорираното имение на актрисата и певици Джей Ло е пуснато

...
Декорираното имение на актрисата и певици Джей Ло е пуснато
Коментари Харесай

Джей Ло продава екстравагантното си имение в Бел Еър за 42 млн долара (С Бен търсят нов семеен дом – Снимки)

Декорираното имение на актрисата и певици Джей Ло е пуснато за продажба за 42, 5 милиона $, оповестява изданието People. Внушителният дом на звездата разполага с девет спални, фитнес зала, домашно кино с 30 места, 13 бани, басейн, къща за посетители и амфитеатър със 100 места.

Бен и обичаната му имаха планове да реновират вилата след сватбата, само че в следствие взеха решение да я продадат. Имотът се простира на 8 хиляди хектара, а застроената повърхност на къщата е хиляда квадратни  метра.

Самата сграда е проектирана от архитекта Самуел Маркс и е строена през 1940 година, като в това време е преустроена.  Имотът се намира на няколко минути път от известния хотел Бел Еър в града на ангелите Лос Анджелис.

Фенове, които видяха фотоси от първокласното жилище разясниха по този начин: „ Това е хубав дом, за който ще съжалявате в случай че го продавате. ”, „ Изглежда толкоз умерено и релаксиращо, в никакъв случай не бих напуснал такава къща ”, „ Обзаведена е с доста усет, рядко може да се види подобен дом комфортен за живеене за разлика от къщите на множеството звезди. ”, са единствено дребна част от мненията в обществената мрежа. А някои виждат, че Джей Ло го е купила за 28 млн,  а в този момент желае доста повече след единствено 7 години.

Източник: REPORTER.MK

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР