Декорация, свежа боя, дребни ремонти, нови мебели - има много

...
Декорация, свежа боя, дребни ремонти, нови мебели - има много
Коментари Харесай

Още по-удобно у дома - мисия възможна

Декорация, свежа багра, дребни поправки, нови мебели - има доста способи да превърнем дома си в още по-уютно място.
Всеки схваща домашния комфорт по друг метод - от прекъсване на теченията от дограмата и плътни пердета, през хубавото осветяване и чистия въздух, до меките мебели, където да се сгушим с обичаните хора или да се отпуснем за заслужена отмора. Картините по стените, книгите, скъпите персонални движимости основават неповторима атмосфера - мястото, където най-вече обичаме да бъдем.
 
Място за всеки
Жилищната среда оказва въздействие върху нашето психическо, прочувствено и физическо здраве. Все по-често домът е място, където не просто живеем, а работим, упражняваме, споделяме време със фамилията си, играем, отпускаме се и се забавляваме. Затова е значимо да обособим най-малко едно персонално кътче, където да се усамотим надалеч от екраните и шумотевицата на всекидневието. Например, това може да е ъгъл с комфортно четене на книги или слушане на музика, скамейка на терасата за съзерцаване на залеза, работно бюро за изобразяване и изобретателни действия.

 Място за всеки

Не е нужно да събаряте или издигате стени, с цел да създадете персоналното си кътче. С практичните разграничителни системи, сгъваемите мебели и малко фикция може да извършите това доста по-бързо и дейно, в сравнение с мислите. Създавайте си безшумно “запазено ” пространство, даже и да не разполагате с настрана помещение, обзаведете го с обичани движимости и незабавно ще се почувствате по-удобно у дома.

 
Оптимизирайте
Няма по какъв начин да избегнете почистването и подреждането на дома, само че за какво не отидете една крачка по-напред, оптимизирайки жилищното пространство. Спестете място в дрешника със системи за предпазване, заменете голямата секция в хола с по-малки и леки шкафове и скринове, използвайте отвесни системи за цветя - концепциите са безчет и чакат да ги превърнете в действителност. Опитайте да се отървете от движимостите и дейностите, които ви предизвикват стрес. А и новото постоянно е по-хубаво, нали?

 Оптимизирайте

Животът се трансформира, с него и домовете. Започвате отдалечена работа? Заложете на композиция от дървена библиотека и с рамка, отрупано с възглавници до прозореца. Това ще разнообрази домашния ви офис и ще ви обезпечи опция за бърза отмора, когато се чувствате изтощени. А и ще е в допълнение място за нощувка на гостите ви. На стената зад монитора разположете рафт с цветя или я боядисайте в пастелни цветове, с цел да чувствате решително, когато стартирате онлайн среща.

И най-после, комфортът не е единствено до комфортния матрак, модерната кухня, красивите цветя и новата багра на стените. Обградете се с хората, които обичате. С тях постоянно ще се чувствате добре, а домът ще е там, където е сърцето ви.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР