Декласифицирани документи доказват, че ЦРУ е замесено в убийството на

...
Декласифицирани документи доказват, че ЦРУ е замесено в убийството на
Коментари Харесай

Декласифицирани документи доказват, че ЦРУ е замесено в убийството на Кенеди

Декласифицирани документи потвърждават, че Централно разузнавателно управление на САЩ е забъркано в убийството на Кенеди …Подозренията, че убийството на Джон Кенеди е скрито от Централно разузнавателно управление на САЩ, са доказани.Декласифицирани документи, оповестени към 52 години след гибелта на президента, потвърждават, че Централно разузнавателно управление на САЩ е имало връзка с хипотетичния палач Лий Харви Осуалд, преди убийството на Кенеди през 1963 г.Тогавашният началник на Централно разузнавателно управление на САЩ – Джон Маккоун, е скрил доказателства от комисията на Уорън, която Линдън Джонсън е основал, с цел да проверява убийството на Джон Кенеди.

 Лий Харви Осуалд
Лий Харви ОсуалдМаккоун, дружно с други висши чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, са упрекнати в укриване на „ запалителна “ информация от комисията. Това е трансформирало хода на правораздаването.Дейвид Робарж декларира, че прикриването е имало за цел да концентрира комисията върху „ това, в което организацията има вяра по това време, е най-хубавата истина, а точно, че Лий Харви Осуалд, ​​по към момента неопределени претекстове, е работил самичък при убийството на Джон Кенеди “.


 Дейвид Робарж
Дейвид РобаржОт Маккоун е подредено на Централно разузнавателно управление на САЩ да дава единствено „ пасивна и селективна “ помощ на комисията на Уорън. Това значи, че следствието е компрометирано, заради непроследяване и други насоки, които може да са били от решаващо значение за откриване на истината.Четете още: Мистерията на изчезналия мозък на убития американски президент Джон КенедиЗа Джон Маккоун, който умира през 1991 година, се счита, че е скрил жизненоважна информация, обвързвана с разнообразни заприказва на Централно разузнавателно управление на САЩ за убийството на Фидел Кастро.

 Момент преди убийството на Джон Кенеди
Момент преди убийството на Джон КенедиРобарж показва, че тези заприказва могат да бъдат свързани с убийството на Джон Кенеди, защото има огромна възможност убийството му да е отмъстителна офанзива за интервенциите на Централно разузнавателно управление на САЩ в Куба. Нежеланието на Маккоун да проверява други благоприятни условия с изключение на основния обвинен Осуалд може да е довело до правосъдна неточност.Убийството на Джон Кенеди шокира нацията. Той е бил обичан от хората и безспорно е най-харизматичният президент на Съединени американски щати. Проучване през 2013 година открива, че 30 % от американците имат вяра, че Осуалд ​​е работил самичък при покушението, до момента в който 61 % са сигурни, че е бил подпомаган в закононарушението.Гледайте видеото.
https://youtu.be/zdMbmdFOvTsРобарж твърди, че тези файлове са разкрити и могат да бъдат налични за обществеността в архива на Националната сигурност на Университета Джордж Вашингтон. Робарж написа биография на Джон Маккоун, само че тя към момента остава класифицирана.Може ли този историк да разкрие повече секрети, които в този момент не знаем?Докато пристигна денят, в който научим цялостната истина за убийството на Джон Кенеди, можем единствено да допускаме, че това прикриване е по-голямо, в сравнение с в миналото сме могли да си представим …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР