Декларираме нашата готовност ако решите третият мандат да бъде връчен

...
Декларираме нашата готовност ако решите третият мандат да бъде връчен
Коментари Харесай

Нинова: Премиерът трябва да е от ПП, предпочитаме политически, вместо експертен кабинет

Декларираме нашата подготвеност в случай че решите третият мандат да бъде връчен на " Българска социалистическа партия за България ", да поставим старания да проведем диалози с сътрудниците, с цел да подсигуряваме работещ парламент и устойчиво държавно управление. За нас основа на тези диалози би трябвало да бъде програмата, която Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България изработихме преди седмици.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на консултациите при президента. 

" Тя е извънредно съответна, ясно написана, и в нея заложихме три целта: да продължим да бъдем обществената партия, която да слага преди всичко обществената политика, и в програмата са написани ограничения за младите фамилии, пенсионери и така нататък Вторият приоритет са съответни стъпки за поддръжка на стопанската система в изискванията на тежките месеци, които идват; и на трето място – за нас безкомпромисната битка с модела на ръководство на ГЕРБ и Бойко Борисов изрично би трябвало да продължи. Ние като партия водим тази битка към този момент 6-а година и тя би трябвало да продължи. Адекватната обществена политика може да е единствено резултат от прекъсването на кражбите, корупцията и течовете ", сподели тя.

В отговор на въпрос на президента Нинова сподели, че са безапелационни, че министър председателят би трябвало да бъде излъчен от " Продължаваме промяната " и че избират политически вместо експертен кабинет, с цел да се носи ясна политическа отговорност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР