Дежурните медици в Спешното отделение на Пирогов са спазили всички

...
Дежурните медици в Спешното отделение на Пирогов са спазили всички
Коментари Харесай

Проверката на ``Пирогов`` не установи нарушения на медиците по случая с Мустафа Емин

Дежурните медици в Спешното поделение на " Пирогов " са спазили всички стандарти за работа и оказване на помощ на детето на Мустафа Емин, консултант от " Да, България " на министъра на защитата Тодор Тагарев. Това демонстрират резултатите от направената вътрешна инспекция, назначена от управлението на незабавната болница след оповестената информация, че съветникът се е държал надменно и е отправял закани към личния състав.

" Снети са записи за интервала. Снети са пояснения с отчети от страна на всички медицински експерти в „ Пирогов “, които имат отношение по случая и са направени срещи с всички, имащи отношение към случая ", оповестяват от болничното заведение и допълват:

" Резултатът от инспекцията сподели:

От здравна позиция са спазени всички стандарти за работа и оказване на помощ в границите на Спешното поделение.

Персоналът е подходил с висок професионализъм, направили са всички нужни консултативни прегледи и проучвания на детето. Оказана му е нужната помощ и операции и е изпратено у дома с рекомендации.

Документацията по случая е водена по разпоредбите и е разказано по часове и минути придвижването на пациента.

За този интервал в детска противошокова зала е оказана незабавна помощ на 3 (три) травматични деца и са извършени продължителни мероприятия по ресусцитация на друго дете, което е преведено с тежък хеморагичен потрес. Или разпоредбите на триаж са спазени прецизно.

Всички данни от инспекцията са предоставени на Етичната комисия на политическа партия Да, България “. „ Пирогов “, като болница с високо публично доверие декларира,че ще даде информация на всички заинтригувани по случая при съблюдаване на Закона за протекция на детето, Закона за здравето и Закона за персоналните данни.

Ръководството благодари на сътрудниците за високия професионализъм, за търпението и за психическата резистентност, която са показали! "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР