Дедпул, Спайдърмен, Железния човек, Хълк - това са само част

...
Дедпул, Спайдърмен, Железния човек, Хълк - това са само част
Коментари Харесай

Кои са петте най-добри филма във вселената на "Марвел"

Дедпул, Спайдърмен, Железния човек, Хълк - това са единствено част от супергероите в комиксите на " Марвел ". През 2008 година те основават първия си филм със супергерой и дават началото на цяла киновселена. Филмите на " Марвел " нормално провокират рекорден зрителски интерес на всички места по света.

В края на предходната година. Изданието е едно от най-авторитетните, отразяващи филмовата промишленост. Представяме ви 5-те най-хубави кино лентата от киновселената на " Марвел " съгласно " Холивуд рипортър ", които можете да гледате, в случай че към момента не сте го създали. Класацията не включва " Черната пантера 2: Уаканда вечно ", защото продукцията таман беше излязла по кината.

5. " Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител " (2014)

" Завръщането на първия отмъстител " е продължение на кино лентата от 2011 година " Капитан Америка: Първият отмъстител ". В продукцията героят на Стив Роджърс се съюзява с Черната вдовица, с цел да спасят дружно света. Филмът е девети поред в киновселената на " Марвел " и има продължение - " Първият отмъстител: Войната на героите " от 2016 година

 Кадър от кино лентата
© iMDb

Кадър от кино лентата " Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител " (2014)

4. " Железният човек " (2008)

Това е първият филм от киновселената на " Марвел " и в ролята на Железния човек влиза Робърт Дауни Джуниър. Той е милиардерът Тони Старк, който основава високотехнологичния брониран костюм, с цел да се бори със злото и да пази света. Филмът има две продължения: " Железният човек 2 " (2010 г.) и " Железният човек 3 " (2013 г.).

 Кадър от кино лентата
© iMDb

Кадър от кино лентата " Железният човек " (2008)

3. " Черната пантера " (2018)

В " Черната пантера " с Чадуик Боузман има доста по-богат на легенди свят, в сравнение с в " Тор ". Това пишат критиците за кино лентата и му отреждат третото място в своята ранглиста. Продукцията провокира същински възторг с премиерата си и донесе доходи от над 1.3 милиарда $. Филмът имаше 7 номинации за " Оскар " и завоюва статуетката в категорията за най-хубави костюми.

 Кадър от кино лентата
© iMDb

Кадър от кино лентата " Черната пантера " (2018)

2. " Спайдър мен 2 " (2004)

Критиците пишат, че доста рядко в историята продължение на филм надминава неговия първи епизод, само че това се случва със " Спайдърмен 2 ". Вторият филм на Сам Рейми съгласно тях е по-добър от пилотния, който излезе през 2002 година, тъй като точно там се появява един от най-хубавите облици на злодеи в киновселената на " Марвел ". Героят на Тоби Магуайър се бори с емблематичния доктор Октопод. Филмът носи премия " Оскар " на екипа в категорията за най-хубави образни резултати.

 Кадър от кино лентата
© iMDb

Кадър от кино лентата " Спайдърмен 2 " (2004)

1. " Отмъстителите " (2012)

 Кадър от кино лентата
© iMDb

Кадър от кино лентата " Отмъстителите " (2012)

Според филмовите критици на " Холивуд рипортър " филмът на Джос Уидън е най-хубавият във вселената на " Марвел ". " Отмъстителите " събира на едно място Железния човек, Хълк, Тор, Капитан Америка, Черната вдовица и Ястребовото око. Според критиците огромният плюс на този филм е, че демонстрира разнообразни герои, които работят в екип и се борят дружно против злото, само че по едно и също време с това резервира и самостоятелните сюжетни линии. Филмът има три продължения: " Отмъстителите: Ерата на Ултрон " (2015 г.), " Отмъстителите: Война до безкрайност " (2018 г.) и " Отмъстителите: Краят " (2019 г.).

 Филмите на Филмите на " Марвел " могат да се върнат в кината в Китай

 Филмите на Филмите на " Марвел " могат да се върнат в кината в Китай
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР