Дедженерис и де Роси са заедно от 2004 г., а

...
Дедженерис и де Роси са заедно от 2004 г., а
Коментари Харесай

„Не знам какво се случва, но е някак си почти вечно“. 10 звездни гей двойки



Дедженерис и де Роси са дружно от 2004 година, а се женят през август 2008 година, откакто еднополовите бракове бяха легализирани в Калифорния. Звездата от " Finding Dory " и Линдзи от " Arrested Development " споделят, че се влюбват една в друга всеки ден.



Двамата първо са другари, откакто се срещат на ъгъла на улица през 2004 година, само че връзката им бързо се трансформира в освен това. Харис и Буртка афишират връзката си обществено през 2007 година и по-късно посрещат близнаците Харпър Грейс и Гидиън Скот посредством сурогатна майка. Това се случва през 2010 година След решението от 2011 година, което легализира гей браковете в Ню Йорк, двойката афишира годежа си и в последна сметка се омъжват на частна гала в Италия през 2014 година



Елтън Джон и Дейвид Фърниш са дружно от близо три десетилетия. Те се срещат за първи път на вечеря, проведена от общ другар през 1993 година Двойката незабавно се заговаря и на идващия ден двамата отиват на първата си среща.

Те подписват гражданско партньорство през декември 2005 година и публично се омъжват девет години по-късно, откакто еднополовите бракове стават законни в Обединеното кралство. Двамата им синове, Закари и Илайджа, носели пръстените.



Драматургът и сценарист Тони Кушнър ги омъжва в Манхатън на 20 юли 2013 година Двойката има две деца - Бекет Мърсър Фъргюсън-Микита, роден на 7 юли 2020 година, и Съливан Луис Фъргюсън-Микита, роден на 15 ноември 2022 година



Лорън Морели и Самира Уайли имат същинска холивудска връзка: двете се срещат, незабавно стават приятелки и в последна сметка се влюбват на снимачната площадка на „ Оранжевото е новото черно “. Морели се развежда със брачна половинка си през 2014 година, двете се женят през 2017 година и неотдавна посрещнаха първото си дете.



Бас, който обществено разгласи, че е гей в издание на " People " от 2006 година, стартира да се среща с 34-годишния Турчин през 2011 година Дългогодишната двойка подписва брак през 2014 година в Лос Анджелис.



Пуерториканската мегазвезда предлага брак на шведския художник Джван Йосеф през 2016 година, като му дава пръстен и споделя: „ Искам да прекарам живота си с теб. Ще се омъжиш ли за мен? ". Двамата разкриват през януари, че към този момент са омъжени. Рики към този момент има близнаци, само че споделя, че би желал да има още деца. „ Ние сме съвременно семейство и мисля, че хората би трябвало да видят това и желая да възстановявам хубостта на нашата фамилия. “



Сара Полсън и Холанд Тейлър се срещат за първи път на празненство през 2005 година, едвам съвсем десетилетие по-късно двете се свързват още веднъж в обществените мрежи и стартират да се срещат. Актрисата от " Двама мъже и половина " за първи път загатва за романса си с Полсън по време на поява през ноември 2015 година в подкаста на WNYC " Death, Sex & Money ", където тя споделя, че е в първата си „ надълбоко отдадена връзка “ и че е с жена, която е доста по-млада от нея.



Джордж Такей и брачният партньор му Брад прекарват 20 дълги години, криейки връзката си от боязън, че Джордж ще загуби кариерата си поради сексуалността си. „ Ето ни, живеехме дружно и не можехме да споделим това с останалия свят “, споделя обичаният артист от „ Стар Трек “ пред " The Big Issue " през 2016 година

„ Трябваше да мълча по тематиката, която беше най-важна за мен. “

Двамата се снабдяват със удостоверение за брак през 2008 година тъкмо месец откакто Върховният съд на Калифорния анулира възбраната си за гей бракове и три месеца по-късно се омъжват.



Джим Парсънс и брачният партньор му Тод Спиуак са дружно от 20 години и връзката им става все по-силна. Звездата от " Теория за огромния гърмеж " и продуцентът се омъжват през май 2017 година, повече от десетилетие откакто са били осведомени от другари през ноември 2002 година „ Животът ми се промени напълно и изцяло към по-добро “, спомня си холивудският артист в Instagram през ноември 2020 година за първата им среща – вечер на открито в Ню Йорк с пеене на караоке и игра на билярд. Парсънс искрено признава, че обожава Спиуак, който е продуцирал няколко от сериалите на артиста, в това число " Young Sheldon " и " Call Me Kat ".

„ Когато се събрахме за първи път, си припомням по какъв начин лежах в леглото и затворих очи, само че не бях задремал. И това чувство за „ светлина “, спомня си Парсънс на посетители на Стивън Колбърт през септември 2017 година „ Мислех си „ Не знам какво тъкмо се случва, само че е някак си съвсем постоянно “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР