Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, Уроци

...
Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, Уроци
Коментари Харесай

Проведе се Гала премиерата на „Уроци по немски“

Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, „ Уроци по немски “ , имаше своята премиера на огромен екран нощес. Лентата потегля по кината този петък, 23 февруари.

Освен екипа и актьорите от кино лентата, измежду гостите, които почетоха премиерата, бяха продуцентите Евтим Милошев и Борислав Чучков , певицата Белослава, режисьорите Виктор Божинов, Димитър Коцев – Шошо, Зорница София и Станислав Тодоров – Роги, лекар Ненков, фотографите Богданов и Мисирков, водещият Къци Вапцаров, някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова и други
 Уроци по немски NOVA
Юлиан Вергов мина по аления килим с Цветана Манева , щерка си Алена и Явор Милушев .
 Уроци по немски NOVA
„ За мен това е доста специфичен миг и желая да благодаря на всички хора от екипа, че помогнаха да направя своя пълнометражен дебют. Процесът е извънредно дълъг, само че съм благополучен, че към този момент можем да споделим кино лентата с публиката “, показа разчувстваният Павел Г. Веснаков.
За кино лентата:

Юлиан Вергов влиза в основната роля в „ Уроци по немски “. Той играе Никола, който работи и живее в България, само че взема решение да замине за Германия, където да стартира на чисто и да се отърве от неприятното минало. Преди пътуването той премисля живота си, в опит да обърне тази страница и да стартира всичко изначало. Филмът ни среща с един антигерой – характерът на Никола е изтъкан от несъгласия: обич и принуждение, предпочитание да остане с обичаните си хора и потребност да замине. Освен Вергов, феновете ще видят и други обичани артисти като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

Филмът е българо-немска копродукция и e осъществен с поддръжката на Национален Филмов център и с медийната поддръжка на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР