Debut Video Capture Software е софтуер за заснемане на видео

...
Debut Video Capture Software е софтуер за заснемане на видео
Коментари Харесай

Debut Video Capture Software 8.71

Debut Video Capture Software е програмен продукт за снимане на видео от това, което се случва на екрана на вашия компютър. Приложението може да снима от няколко разнообразни източника, само че може да го употребявате и за други неща. Позволява ви се да записвате от екрана си, все едно записвате от уеб камера. Когато започнете записа, приложението отива в system tray и не пречи на работата ви. Може да изберете избрана част от екрана си, в която желаете да снимате. В горната част на екрана има серия от икони, които разрешават да се сменя сред другите видове устройства за запис. Може да записвате от екрана, от уеб камера, от видео записващо устройство (USB, firewire) и даже може да определите тъкмо време, по кое време желаете да записвате нещо.

Записването през уеб камера е в действителност положително. При този режим може да настроите изходното качество, кодека и други. Debut записва и тон във всичките си режими. Възможно е прибавяне на водни знаци и текстови надписи към всеки запис.

Debut Video Capture Software поддържа за източници TV тунери, уеб камери и десктопа. Програмата може да записва в следните изходни формати: AVI, WMV, ASF, MPG, 3GP, MP4, MOV, FLV. Поддръжката на първите три формата е вградена, до момента в който за останалите е нужно да се конфигурира в допълнение поддръжка. Поддържа се и запис на тон, както и задаване на потребителски клавишни комбинации. Програмата може да прави по едно и също време огледален запис в указана директория и/или автоматизирано да качва записа на указан FTP сървър. Интерфейсът е банален и комфортен. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Изтегли: (3.15 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР