Дебора и Атертън Грей споделяха страст към пътуването, с която

...
Дебора и Атертън Грей споделяха страст към пътуването, с която
Коментари Харесай

„Съпругът ми и аз пътувахме по света – отказахме да позволим на неговата деменция да ни спре“

Дебора и Атертън Грей споделяха пристрастеност към пътуването, с която малко други могат да се сравнят, и прекараха живота си в опознаване на света – даже откакто Атертън беше диагностицира с деменция.

Първата им отмора дружно идва през 1983 година - пътешестване до Мексико, което Дебора разказва като " прослушване за позицията на негова другарка ". Оказа се, че тя ще успее да се оправи с толерантността му към „ отвратителни хотели и ужасни инсекти “ в страна, която тогава е била надалеч от процъфтяващата туристическа дестинация, която е през днешния ден.

„ Някой беше убит покрай нашия хотел, където ние бяхме единствените пасажери. В един миг мъжът ми беше ориентиран към него, тъй като вълните го откъснаха, в случай че се върнем толкоз надалеч много неразвита “, сподели Дебора пред Mirror.

В продължение на доста щастливи години двойката щеше да напусне дома си в Уилтшър, с цел да тръгне по някои от по-малко утъпканите пътеки на света, да се среща с хора и да преглежда забележителности, които малко различен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР